Berhn-uttryck!

Strax efter start i söndags så märkte jag att jag inte var tränad för 40 km hård skidåkning.
Igår kom bekräftelsen. Trööööttt!!!
Idag då? Kanske aningens aningens bättre men fortfarande seg.
Jäkla dålig form man måste vara i ändå.


Så här relativt lätt får man ner den snö som ligger närmast kanten. Våra slungor orkar kasta iväg snön ca 2-3 meter beroende på hur tung den är.
När man ska ha ner resten krävs det lite mera kroppsarbete. Precis vad min kropp längtar efter dessa dagar..

Gamla hederliga snöslädar (eller vad de heter på fack-språk). En sån där kloss med snö på släden uppskattar vi väger 20 kg. Från ventilationsröret till kanten till höger i bild går det ca 10 klossar alltså 200 kg per rad. Det går jäkligt många rader på hela takets längd så det är ganska mycket vikt som ligger på taken just nu. Sen är det lika mycket tak på andra sidan ventilationsröret oxå. Som om inte detta var nog finns det en liten sarg runt taket som ni ser längst bort i bild så vi måste bygga små snöramper att knuffa snön över. Trots flera minusgrader kan man klä sig rätt tunt utan att frysa. 

Dessa två vilodagar har planerats in lämpligt men snart är det förbi.

Appropå träning så har jag nu fått klartecken på tre träningsveckor fram över. 9, 11 och 13 blir som små träningsläger på hemmaplan. Jag kunde säkert ha tagit tre i rad men så här så kan jag köra på ganska intensivt sen kombinera återhämtningsvecka med jobb vilket borde gå rätt bra. Sen blir det en helg i skåne oxå där jag hoppas våren då infinner sig och visar sig som +20 grader och medvind. Ska träna lite med Patrik P och sen har jag bara varit två gånger tidigare i skåne men aldrig cyklat där eller sett en backe.

Jobbat mot sötsuget. Det är svårt den där timmen efter lunch. Jag tog med mig 8-10 bitar vingummin från den där kartongen vi fick igår men de försvann visst innan frukost :-)

Siktar på att skaka liv i benen imorgon med ett lite tuffare joggingpass. Sen är det tvätt-tid men jag kanske smiter undan den då det skall planeras/beställas cykelprylar. Mumma.

Ciao

Kommentarer
Postat av: Lisa

Fast du ser ju inga backar här på hemmaplan heller, om man nu ska vara petig. ;)

2010-02-09 @ 20:32:11
Postat av: Patrik Paulsson

Jag ska nog visa dig backar!



Sen kommer du vilja flytta till Skåne!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback