fika med effektivitet

Jag har en ådra inom mig som lyser effektivitet. Oavsett vad det gäller så vill jag att det ska hända något konkret. Har svårt för att bara låta tid försvinna. Kanske är det därför jag går upp tidigt även om det är helg och man kan sova ut. Kanske är det därför jag ogärna står och snackar skit på jobbet när det finns arbetsuppgifter att göra.

Jag undrar vad det är hos vissa människor som får dem alla kalla mig nedvärderande saker pga detta?

Tack vare en underbar fikastund med en kompis idag så fick jag höra lite vad vissa på jobbet tycker om mig. Jag uppfattas tydligen som jobbig för att jag är så jäkla effektiv jämnt. Svaret på varför personer med BMI runt 30 har svårt att acceptera att jag orkar skotta snö, sand, jord eller vad det nu är är inte svårgissat men istället för att vända sig in mot sig själva så är det väl alltid lättare att klanka ned på andra.


Som sagt kombinerade jag vilodag med att ta en lång fika med en härlig kompis. Vi fikade ca 2 timmar innan cafè wasa stängde. Då tog vi en halvtimmes promenad för vi hade mer att prata om. Relationer, träning och jobb var de tre huvuspunkterna som vi gick igenom.
 Det räckte inte riktigt med 2,5 h så vi var tvungna att boka in en fika igen. Hoppas det blir snart.

Fick dessuotom höra att en gammal bekant, samt trogen läsare här, hade tyckt att jag var så effektiv för han tyckte jag han med så mkt. Ja du Kalle...det handlar om prioritering och planering. Sen tittar jag nog på tv mindre än genomsnittsvensken oxå.

Min härliga kusin ringde mig ikväll oxå. Hon hade fått en utmaning vilket hon alltid har så svårt att säga nej till. Hon skulle få en fri startplats till vasaloppet om hon antog utmaningen men ville höra min åsikt om hur hon skulle göra. :-) Ni vet väl vad jag sa? " Jag tycker att alla borde köra vasaloppet någongång i sitt liv" sa jag. En bit in i samtalet kom väl hennes samvete ikapp för hon började ångra sig att hon ringt mig. Jag avslutade med att säga " om du fixar en fribiljett till så lovar jag att åka med dig hela loppet"
Nu är det alltså ventilerat här oxå. Vi får väl se vart denna utmaning slutar i.

Och för er som undrar: Sara har klarat sig undan parkeringsböter hela dagen idag :-)


Jag vet att det är små bilder men jag får ganska ofta höra att jag är lik dessa personer nu för tiden. Stort tack för det.



Kommentarer
Postat av: Sara

Jag säger bara: You go girl(boy)! Då och då ploppar det upp händelser som får mig att bli än mer övertygad om hur stark och jordnära du är som människa. Är stolt över att få vara dig närmast av alla, det vet du älskling.

Postat av: Janne

Men nu fattar jag ingenting vad du skriver om! Yannick Tregaro och André Pops ser ju normala och skapligt snygga ut! Hur kan folk tycka att du är lik dom då??

Hmmm.....

2010-12-09 @ 19:21:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback