Vuxenträning blev lek i leran

Vilket parkeringskaos det var idag. Jag tror alla, och några till, började vid Örebro universitet idag samtidigt som jag och en kollega hade spärrat av vissa delar av en parkering för att kunna sätta upp parkeringsplankor. Folk parkerade överallt mellan kl 08:00 och 9:30. Sen dog det verkligen och kaoset försvann.
På en annan parkering vid universitetet jobbade två andra kollegor med en grävare och lastbil. Undra hur dom hade det ? :-)
Fick höra av en arbetskamrat att jag och sara hade synts på SVT i helgen. Landet runt hade tydligen sänt det där från Östnytt som spelades in dagen innan Gotlandbikebattle. Här har du länken igen om du inte har sett klippet.
http://svt.se/2.33686/1.2113019/forlamad_rallyforare_kor_igen?lid=puff_2113024&lpos=rubrik


Upptäckte nyss en konstig sak med suuntoklockan. Idag körde vi 4x4 minuters på vuxenträning och jag tog verkligen i så mjölksyran sprutade ur öronen men ändå visar TrainEffekt bara 3.2 på klockan. Lite märkligt tycker jag men förmodligen var jag inne för kort tid i den högintensiva zonen.
Jag blev glad då det dök upp 18 pers idag trots att jag var medveten om många bortfall pga sjukdom. En helt ny kille/gubbe var bara ute och testade sitt nya bakdäck på hans nästan sprillans nya hoj då han passerade Ljungstugan vid sex-tiden och jag fick med honom på hans första träningspass. Han är föresten ett skolexempel på hur folkhälsan borde fungera. Han berättade att han egentligen skulle köpa en tv och fick då se en spegelbild på sig själv ( lite "normal" överviktig) och beslöt sig för att köpa en mountainbike istället.
Jag lurade iväg samtliga till den lilla kompakta crossbanan och körde intervallerna där. Omvänd startordning där de snabbaste startar längst bak så alla får jaga och kriga om placeringarna. Det blev verkligen lerigt och uppkört så det blev snabbt en kö vid cykeltvätten när vi som vanligt samlades vid Ljungstugan efteråt för att fika.

Vi fortsätter att köra vuxenträningen några måndagar till innan cykelcrossträningen får ta vid och den kör vi väl/nog på söndagar??? (niclas, Tobias..?)

Tjing


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback