rekat i regn

Ingen bild nu på eftermiddagen heller men det skyller jag på vädret. Stack ut strax efter kl. 10 i förmiddags då jag väntade ut en regnskvätt men innan jag nått klubbstugan så började det igen. Skalplagg på!

Sen har jag trampat 67 km på 3h 47 min i regn. Eller nej ca 64 km var i regn för när jag passerade klubbstugan påväg hem så sprack det upp så jag fick se solen.

Kvarntorpshögen
Här skulle man kunna göra ett tufft xc-lopp. Jag åkte omkring lite och hittade en bra slinga på ca 5 km. Hit tänkte jag dra vuxenträningen någon måndag.

Kumlacrossen SM i cykelcross
Ja den 13 november är det tänkt att det ska gå av stapeln. Kunde jag trolla med knäna så skulle jag dra banan på exakt samma ställe som ifjol men det går inte. De bygger ju ut badet så mkt vilket påverkar miljön runtomkring. Jag åkte och klurade och mätte och fick fram ett okej banförslag på 2950 meter. Det känns inge roligt att göra banan lite sämre än förra årets så oerhört populära bana men det måste nog bli så. Första året, 2008, körde vi en längre slinga på grus runt de där små sjöarna. Årets bana kommer nog att påminna lite om den men ändå inte. Sen bir det nog nån extrasväng inne i den fina parkavdelningen.

Har oxå hållt på en del med förberedelser inför morgondagens vuxenträning.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback