mountainbike i regn. Igen. O igen, o igen..

Tidig dag idag trots semesterdag. Blev väckt av Neo strax innan kl 05 och inte långt efter det var vi igång och busade medans matte sov/snozade.

Bilresa, båtresa och incheckning så vipps så var vi här på Kneipbyn igen då. Jag och Sara bor i en 18 kvm stor stuga som har sin charm. Liten men det är ju vi oxå.
Vi böt om och stack ut och provade sträcka nummer 1. Det är ju 4 sträckor på lördag och lika många på söndag 42 195 meter varje dag. Sträcka 1 behöver förbättras lite men det gör vi imorgon. Hade det dock varit en fin sommarkväll så hade vi kanske gjort det idag men som vanligt när jag sitter på mtb-hojen så började det spöregna när vi var som längst bort. Vi hade tänkt att träna lite hårdare efter att vi hade testat SS1 men genomblöta så körde vi direkt korta intervaller. Först lite fram och tillbaka på en lång grusväg och sen på vägen hem.

Nu har vi lagat mat, druckit gott, ätit lite sött till kaffet samt glott på tv/dator. Upptäckte via facebook att nu har äntligen Sabaton släppt sin senaste video. Den absolut dyraste som de har gjort och det märks att det är en lite större produktion. En känd svensk skådespelare dyker upp oxå.
Imorgon skall jag försöka ta lite bilder från denna härliga ö och den terräng som väntar deltagarna i GBB 2010

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback