Fortsatt semester

Ja denna vecka ska jag ägna lite tid åt SM i cx. Tycker verkligen du som icke-cyklist skall komma och kolla för det är en publikvänlig cykelgren.

Ja inatt kom vi hem till hemmets lugna vrå och den knakande dubbelsängen. Grannarna måste ha saknat oss när vi har varit i Åre ;-) Någon som hade saknat oss var Neo iaf. OJ vad han pratade med oss inatt. Han hade mkt att berätta. Öste däremot höll en tystare profil men simmade mot glaset trots att hon brukar ligga och sova på nätterna.
Tågresan gick ganska fort hem då vi såg två filmer på datorn, Fight club och x-men 3. Ska erkänna att det var första gången jag såg hela fight club. Japp, ja e lite efter men jag står fast vid mitt omdömme att den måste vara överskattad. Okej de slåss mkt. Var det banbrytande 1999 eller? Ett fåtal tänkbara repliker men om den har någe särskilt budskap så går det mig förbi.
X-men däremot...Det är högklassig film det :-)

Benen känner av de 27 km jag tog mig under fjällmaran, mer än vad jag trodde de skulle göra för efter mitt avbrutna lopp var det ganska okej faktiskt. Någe mer löpning blir det dock inte på ett tag. Måste kolla upp det här skiten jag har i vristen först. Rehab, smygstarta sen återuppta löpningen. Sara har fått en ordentlig tändning på terränglöpning. Hon söker efter bra tävlingar med ljus o lykta nu :-)

Angående mountainbiketräning
Jag skall få en del timmar idag på hojen. Lugna timmar hoppas jag det blir men det är väl upp till mig oxå. Vuxenträningen idag sker vid Kvarntorp. Samling nedanför slalombacken kl. 18. För de som vill cykla dit så kan vi ses vid klubbstugan kl. 17. Ta med förstärkningsplagg, käk, slang mm.

Bjuder nu på lite blandade bilder från Åre.
 Vid Copper Hill med skutan i bakgrunden.
Sara åter framför skutan
 Så här glad blir jag över att betala 90 kr för 2 våfflor på papp-tallrik med plastbestick. Fast vad skulle man göra? Konkurrensen på Åreskutans topp är begränsad.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback