1180kg x 4

Eftersom vår katt Neo har lärt sig att öppna skåpen i köket och under semestern hade fått upp det där kattmaten står, huggit sönder påsen, spridit mat över köksgolvet och förmodligen ätit sig proppmätt har vi nu ändrat om lite.
Sara hällde över den resterande maten från den trasiga påsen till en plastburk och ställde den högre upp i ett annat skåp. Nu till risken med det:

I samma skåp står musli & flingor så en riktigt trött morgon kommer det icke roliga misstaget att ske.

Idag var man tillbaka på jobbet och det var skönt att överkroppen var utvilad för jag och Martin har lagt en massa marktegel. Minst 4 pallar har jag lastat av och lagt fram till han som i sin tur har tagit sten för sten och lagt dem på plats. Sen slet jag naturligtvis ut de sprillans nya handskarna på en arbetsdag oxå.

Igår var det som utlovat mountainbikeorientering på vuxenträningen. 3 utav 13 deltagare kom dit med förmonterade kartställ på styren. Jag släppte iväg dem på den 4,6 km långa med en minuts mellanrum. Orienteraren & elitcyklisten Mattias Jansson fick gå ut sist då jag tänkte att om han skulle jaga ikapp allihopa kunde de ju försöka gå med och släppa själva kartläsarbiten. En del körde i par och en grupp om 4 körde ihop.
7 minuter efter förste gubbe stack Mattias ut och döm av min förvåning när han efter 19 minuters körning kom tillbaka och endast hade sett en person längs banan. Då började jag bli lite orolig...
Men alla hittade tillbaka och den härliga traditionen med fika efter träningen togs upp igen. Igår hade vi dessutom sponsring på fikabrödet (tack Mattias F)
Nu hoppas jag på ett stigande antal på kommande måndagar. Vore kul att nå den där tårtnivån på 30 deltagare (eller 6 st tjejer)
Nästa måndag blir det intervaller och självklart fika.

Imorgon har dessutom cykelstyrelsen möte. Har du någon fråga du vill ventilera?


Kommentarer
Postat av: Karin "panikmeckarns tjej"

Från måndag är jag med på träningen då mitt nya schema börjar att gälla...

2010-08-26 @ 21:48:13
Postat av: Ola

Toppen. Tror det dyker upp 4-5 tjejer då. Får du med dig gubben oxå ?

2010-08-27 @ 09:09:00
Postat av: Karin "panikmeckarns tjej"

Han får inte köra mtb mer denna säsong,,,...du vet åre och axeln, rehabträning för honom samt lansväg.

2010-08-27 @ 17:28:55
Postat av: ola

Nä vad synd. Kom inte ihåg riktigt hur allvarligt det var. Tur att landsväg är okej.

2010-08-27 @ 19:12:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback