Hög tröskel


Det är lite omständigt när man skall frakta  makadamm, sand, planteringsjord, virke mm. upp på en innergård. En sån där säck rymmer en kubikmeter och beroende på vilket material som är i väger de 1-1,5 ton. Jag och Patrik har öst ur 8 sånna där idag. det känns i ryggen om jag sköter mina kort rätt ikväll så får jag massage av hon som just nu står och visslar och diskar i köket. Jag har det för bra!

Efter allt ösande på innergården körde jag och Martin över lite idag med. Vi trimmade av det sista slyt (eller heter det slyet eller kanske slynorna) vid södra infarten. Sen bar det iaf iväg till klubblokalen

Kvällens träning
Med svaga känningar från söndagens orientering och ganska direkta känningar från jobbet så passade det bra med ett ganska så lugnt pass. På testcykeln med Nocturnal Rites i högtalarna. Då kadensmätaren verkar ha blivit helt knasig så fick man gå på rutin och känsla. Med 3 kg på släden och 234 i kadens i 3 minuter så behövs inga mer bevis för att mätaren är sönder. Eller... ;-)
En timme blev det iaf och ett antal tre minutare runt mjölksyraträskeln för att få röra på cykelbenen. Tankarna befann sig i falun. Det är ju där den svenska crosscountry-cupen kommer att avgöras på söndag. Imorgon blir sista urblåsningen i både lungor och ben. Tuffa backintervaller vid grustagen bakom Frösvidal. Precis som förra veckan.

Nu väntas family Guy.

hej

Kommentarer
Postat av: Oscar Ekstam

Slynorna heter det helt klart

Postat av: Thomas J

Vid vilken tid kör du dina intervaller? Jag kanske tittar förbi och ser så att du inte maskar.

2009-09-09 @ 08:44:22
Postat av: Ola

Till Thomas: Jag är bakom frösvidal vid kl 17.50 så du får väl utmana mig där om du törs!

2009-09-09 @ 13:33:34
Postat av: Thomas J

Jag rullar från stan vid 17-tiden så vi kanske ses efter vägen.

Utmana är nog lite att ta i. Jag tänkte mer övervaka så att du inte fuskar och påstår på bloggen i morgon att du har kört hårdare än vad har gjort.

2009-09-09 @ 13:37:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback