Argentumgurra

Vaknade lagom öm i kroppen idag. Det värsta är att det har bara blivit värre under dagen oxå. Jävla gymträning. Imorgon är det den ökända "dag2efterstyrketräning" oxå.
Med tanke på det är det skönt att jobbarkompismats o jag faktiskt lyckades att verkligen jogga idag och inte halvjogga/halvspringa som vi alltid gör. Det var lite stapplande steg till en början men det lossnade och timmen förflöt väldigt bra.
Svängde förbi den kommande hyresvärden idag för en kortare presentation och det kändes bra så snart skall alla 4 hyrestagare mötas och skriva papper. Efter det tittade vi in hos cykelhandlaren och snackade (surprise) cykel. Fick även mitt reklamerade, svindyra vevlager från FSA. Rekommenderat utpris är 2670kr!!! Men när jag öppnade kartongen förstod jag varför...

Det låg en spruta i kartongen! Najs nu när den riktiga cykelsäsongen är här.

Ja just det...Tror ni Gustav Larsson är nöjd idag? Men åt den där starka schvesc... sweista...han med röd/vit tröja fanns inget att göra. Har bara sett när han kom ifatt Gurra och jäklar det var skillad i fart där. Tänk vad en hemmabana kan göra :-)

Så här snyggt gjorde vi det utanför Atlas Copco idag.

Lagt plattytan, gjutit bänkar, planterat smultronshersmin och nävor.

Hej o hå. Imorgon är det shopping av shorts och kalsonger (några tips?) sen höstfest på jobbet.
Tjing

Kommentarer
Postat av: martintrampar

Y-front och ett par "Magnum PI" shorts borde väl funka i dom flesta lägen.

Postat av: Johan Fintling

Hej Ola! Vad gör du nästa torsdag, den 1 oktober, kl 18.00? Jag kollar om du har lust att dra runt happygänget och visa lite stigar i Markaskogen? Lär ju finnas en del att cykla utanför mtb-banan?! Förmodar att ingen har bättre koll på det än du?!

Postat av: Sara

Nej nej, inte Y-front. Här är det jag som bestämmer! Tajta rackare med korta ben ska det vara!

2009-09-25 @ 12:52:39
URL: http://saraskrypin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback