Kalsong Nr.3 i en enda röra

Det började innan cykelcrossen i Kumla, sen var det en vecka inför flytten. När flytten var över tog det ca en vecka innan jag igår sa till en arbetskamrat " Jo nu börjar det kännas bra att komma hem. Har liksom bott in mig lite nu"
Idag när man kom hem såg det ut så här.

Golv som inte är kiss-säkra men det är ju faktiskt soffan. Och bordet. Och TV:n.. Lite deprimerande att behöva stöka till igen när allt nästan var på plats. Men rackarns vad fint vi kommer att få :-)

dagens träning
Åkte direkt till klubblokalen efter jobbet. Wattcykeln och stereon hade längtat efter mig men mina ben hade inte samma längtan. De har nog nån slags dödslängtan för de funkar som på en halvdöd människa. Illa.
Körde 4 st kompletta 5 minuters, försökte köra 6 st men två avbröts. Ville inte, kunde inte hålla watten uppe så  jag la ner. Körde några igångdrag istället. Från stillastående till tokkörning. Åt en risifrutti och snackade snöskottning med en gammal gubbe som var kvällsvärd i stugan.
 Lite misspepp åkte jag hemåt men snackade med en bra gotlänning i telefon under tiden och då blir man glad. Skall hjälpa honom på svenska cykeldagarna som går av stapeln om några veckor. Typ helgen innan den stora inflyttningsfesten ni vet :-) Jag har sms:at med två personer om just den idag. De ena skrev "...då ska du få kalsonger" Den andra skrev "Jag undrar vilka kalsonger du skall ha på dig?" När man talar om trollen...
Dagens kalsong
Besökarantalet sjunker men jag har ju bara en slags kalsong kvar att visa. Skrev ju om den fladdriga boxern men när jag letar igen mina lådor så visar det sig att jag måste ha slängt dom. Förstår ju det valet för de är opraktiska. Hittade dessa snygga, men lite onödigt utformde filsingarna (är det nån som fortfarande säger så? filsing.. Heter inte nån det på Happy? J.Filsing??)
 tittar man noga så ser man att Östergren spanar in min rumpa. Varför de dubbla knapparna? Som spontankissande gubbe hinner man ändå inte fipppla med dom när man måste gå. Blir det dax så är det bara att släppa det man håller på med, ta fram sockerbit och pincett, försöka spela falsk och locka fram den, ta ett snabbt men ändå försiktigt grepp med fingertopparn, hålla ut i maxlängd så det inte blir kiss-stänk.

Bubblar bara en massa skit nu.. Skall möta kärleken i dörren nu.
Hej hej


Kommentarer
Postat av: Oscar Ekstam

Jag tror jag vet vad jag ska ha för strumpor på mig på min CX-final i helgen. Kalsongstrumpor =D

Postat av: Mamma Milla

Oj oj oj Ola är det så där när man blir över 30 och gubbe , då ska Henke få fylla 29 väldigt många gånger innan jag släpper in han på 30 sträcket !=D

2009-11-04 @ 13:23:19
URL: http://lillamillas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback