fullt upp men inte av träning

Har avnjutit en hemmagjord cafè au lait nyss. Värmd mjölk, varmt vatten och lite nes-kaffe. tillsätter man lagom med rörsocker i blir det helt okej.
Mer om mina matvanor: Jag har haft magont i nästan 2 dygn nu. Det har börjat efter lunchen och då jag har ätit samma båda dagarna så misstänker jag den MEN.. Det har ju varit så enkel mat. Laxbitar och kokt potatis. Förstår inte varför det skulle ge magknip och inte varför den måste hålla i sig så länge heller. Nu känner jag dock ingenting och hoppas jag slipper det helt och hållet framöver.

Hade tänkt att sitta lite på nån spinninghoj i klubbstugan idag men det sket sig på grund av långsamma cyklister. Ja den där Giro-sändningen höll ju på så länge att det inte fanns tid för ett träningspass innan det möte vi skulle ha i cykelsektionen. Det ventilerades alltid mycket som inte stod med på dagordningen.

Denna härliga vilovecka både behövs och ska förmodligen ge jäkligt pigga ben inför helgens Borlänge Tour. Tror jag har nämnt det i varje inlägg den senaste veckan men det beror på jag ser fram emot denna tävling. Nu verkar ju vädret bli kanonbra oxå. hörde ryktas om en klubbkompis, tillika konkurrent, är i högform. Kul med ett klubb(gubb)mästerskap samtidigt.
Dessutom leder jag ju xc-cupen med 5 ynka poäng över G.Töjren så den kampen ska inte glömmas bort. Cykelcityåkaren H.Weilert är inte anmäld men han har ju möjligheten att efteranmäla sig vilket vore kul.

Igår köpte jag tågbiljett hem från Åre. Den som kostade 283 kr för några veckor sedan var nu uppe i 694kr!! Jävla statliga bolag. Räcker det inte med att jag betalat skatt i över 13 år?? Nu valde jag ett nattåg istället. Det kostade "bara" 500 kr men då anländer jag till Örebro ca kl 06:00 på morgonen. Vid kl. 13 samma dag går färjan till Gotland från Nynäshamn. Blir lite tajt den morgonen men jag vill ju inte missa tävlingen
Gotlandbikebattle. Kolla in hemsidan du med.

Imorgon blir det Grabbhalvan. Ska sikta på 37 minuter :)
hej hopp

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback