4x träning idag?

Börjar väl med en finbild från igår...

Man kan ibland bli lite hemmablind hur fint man har det ;-)

Börjar väl med lite angående all träning:  Träning 1
. Ville ge det här med bockstyrecykel en chans till idag så tog den imorse med siktet Ånnaboda. Trots lite sega ben från gårdagen så var hastigheten högre än igår och vid Mattsa så vek jag in mot den kända backen. Tänkte lite på Protour-loppet Eroica där det är flera inslag av finfina grusvägar då jag klättrade uppåt. Mosade på rätt bra för att få upp mycket ventilering i lungorna.
Ner mot Garphyttan, tog sanatoriebacken i rätt bra fart då samma goa flås uppenbarade sig. Ner igen och tog återigen sikte mot Ånnaboda men då var benen lite för sura så upp till skjutbanan blev det att köra lite lugnare innan dom funkade bra igen. Ner ytterligare en gång för att sen utnyttja medvinden hemåt på grävevägen. Jag var bara under 40 km/h vid Latorpskorsningsbacken annars gick det bra att pressa på vid mjölksyratröskeln hela vägen hem. Bra att få lite fartträning.
Träning 2 Visar ju hur jäkla tävlingsfuntad man är i huvet. Jag tog tävlingsmtb:n till Petter Jorman (mannen som inte kan vara tyst) efter träningen och upptäckte hur nån på en streetracer gick in på rulle vid korsning Hertig Karls allè. Vad gör man? Jo smygväxlar naturligtvis upp en växel i taget och ser helt oberörd ut och mosar vidare i låg kadens tills han släpper. Ju mer motvind det blev, desto mer tryckte jag. Man e ju skadad.
Träning 3 kom inte så lång efter då jag på vägen från Jorman trampade förbi en ung kille med hatt o solbriller som antingen var lite onyckter eller bara en fjant då han började gasa brevid mig o tillslut kolla jag på han med frågande blick. Ska vi racea? sa han. Ja häng på då sa jag och började trycka på. Vid drottninggatan/krämarenkorsningen kunde det ha gått åt helvete då JAG har koll på min hoj med bra bromsar och erfarenhet från cykelbudning men strax bakom ligger en fjant på kärringhoj och ska kryssa mellan bilar, bussar och gångare. Vid trädgårdsgatan/rudbeckgatan`s rödljus kommer han ikapp, väldigt anfådd och o frågar om han leder.  Sen såg jag inte till han mer.
Träning 4 var nu på eftermiddagen då jag blev tvungen och vända om och hämta ett glömt plagg som Sara skulle ha då hon och hennes syrra skulle på en modeshow. Stressande på tävlingshojen och möta upp dom stan. Att stressköra min hoj som har eggbeaterpedaler (ser ut som äggvispar) med ett par mjuka sommaskor är nästan livsfarligt även för mig som är van för de vill snurra ibland och då vandrar skon över pedalen. Han möta dom iaf innan allt började iaf med gott om svettningar i pannan.

Nu är det lugna gatan med en ekologisk 2,8:a...
Det hände en sak  med min mobil strax efter träning 3 idag. Jag tappade den i backen pga av en snygg bil. Mitt bilintresse har smittat av sig från sara. Tyvärr har inte mitt intresse för bisexuella, blonda tvillingar smittat av sig på henne men det kommer nog :-)  Bilen är absolut min favvo. En Chevrolet stepside från 50-talet. Nu tappade jag ju mobilen så det blev ingen film eller foto men om någon känner Mikko Kiviniemi här i stan så hälsa honom att det var en jäkla läcker cheva. (man tog ju iaf regnumret...)
 Detta är en liknande...

Några lokala cyklister har startat en egen cykelklubb. Hade de bara gjort det hade jag tyckt att det var så där. men nu har de en hemsida, klubbemblem (schysst) och klubbtröja. Kolla in
www.ckweelsucker.se På ryggen på deras klubbtröja, längst ner så står en av deras sponsores tryck. Det är www.underbar.eu som ni oxå kan kolla in, era snuskiga rackare...

Imorgon är det happyride i Kilsbergen. Ånnaboda 10:30.
haj haj


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback