Uppförsbacke

Först några kortisar....

Så här ser vi alltid ut när vi sticker ut o tränar. Ledartröjor!!

Har hört att byggherren Per-Johan Berhn, han som sponsrade bygget Berhn-arena.., stod på ståläktaren under en match för ett tag sen. Lite lustigt då han säkert har en VIP-lounge nånstans.

Jag tjatade i åratal på Tina att man inte fick köra på lill-klingan. Igår gjorde jag det 4 ggr själv. Jag är redo att äta upp det själv.


Nu är offensiven inledd för att ha en sportslig chans till SM-medalj och en cupseger. Det är dagen efter en tävlingshelg med branta backar, se länk
http://www.pixbox.se/pic_show_id28083902.html men ändå kan man inte ligga på latsidan. Länken visar en bild på min konkurrent Per Kumlin och träden i bakgrunden ger ett visst perspektiv om lutningen.
Nej det blev sörbybacken som idag var ganska mjuk och slirig efter allt regn idag så styrka fick bli i kombination med teknik.

Raceking var inte det mest perfekta däcken just där och då.
Sara har inlett en tyngre (läs hårdare) träningsfas och eftersom hon inte var hemma före mig så blandade jag en recoveryshake som fick vänta på henne i kylen. Mycket riktigt så dök det upp en helt slutkörd S som tackade för shaken som tömdes ute på trädgårdsmöblerna i tysthet. Det är underbart att träna.

Nä nu skall det göras lite nytta oxå.
Hej hopp

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback