Sommmaravslutning

Efter att ha avverkat ännu en arbetsdag i stekhetta så var det nästan skönt att komma hem och upptäcka att det inte finns något varmvatten i huset. Vilken annan årstid som helst hade det varit plågsamt men inte idag.

Dagens träning
Direkt upp på racern för att anta mig temporundan runt Närkes Kil fast med samma tre tempoökningar som sist. Får upp ett jäkla bra flås samt att jag upplever att jag blivit starkare i benen av landsvägsträningen. Dryga timmen blev det innan det var dags för den sista danslektionen innan sommaruppehållet.
Ja sista träningen blev lite speciell. Något fräckt? NEJ. Något dödslyft? NEJ. Inte nånting faktiskt. Det blev lemonad i trädgården och nästan 2 timmars skitsnack. Den uteblivna dansen gjorde mig inget för jag är glad att jag han med den viktiga träningen innan. Hade jag däremot struntat i den och sen inte lärt mig mer dans hade det svidit i själen. Tack Nina för all hjälp. Dödslyft till hösten?


För nån timme sen satt jag här på golvet och funderade på hur jag skulle göra med det nya vevlagret som är ett anpassat för landsväg. Jag mätte och funderade. Då ringde Tina och han bara säga att hon nog hade ett gammalt lager.... Då slog det mig! Har jag inte ett gammalt XTR-parti liggandes i en låda uunder sängen? Jodå. Nu är problemet löst och jag kan i lugn o ro invänta det helt korrekta, svindyra lagret till mtb-hojen. KALAS!

Haj haj Imorgon skall det tränas på Guitar Hero :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback