Nu är man anmäld

 Vertex Fjällmaraton 2008.

Jag har oxå anmält mig till svenska mästerskapen i mountainbike, både tempo och xc. Så här stor chans på medalj har jag aldrig haft tidigare.

Igår blev det som sagt ett stresspass men idag skall sista dagen på gymkortet användas och då blir det inge stress. Nä undra om jag skall köra igenom hela kroppen ordentligt? Sen gå som en öm köttbulle på söndag med smärtande kroppsdelar i allt från toalettbesök till skrattanfall. Ja det gör jag nog :-)

Imorgon skall jag ju ändå inte träna nåt utan då skall jag ut på vättern och fiska men jag är mer sugen på att ta med mina fridykarsaker ( cyklop, långa fenor, våtdräkt, tyngder) och glida omkring som en fisk själv.
Söndag däremot funderar jag på dubbelpass med min eventuellt ömma, ynkliga kropp. Först ett cykelpass och sen köra distansjogg med jobbarkompismats.

Häromdagen så hade två rutinerade gubbar på jobbet kört genom hela stan med handbromsen på kärran idragen. Ni förstår hur det luktade när de kom ned till firman. Det roliga kom ca 1 minut senare när en annan kollega kom runt ett hörn och utbrast " fan va det luktar grillat"  :-) Påminn mig att aldrig säga JA till hans grillfester.


Fotade idag när jag "jobbade" på dagiset. Satt uppe på en gungställning då vi skulle byta överliggaren. Vi grävde även runt en stubbe som vi skulle kapa under marknivå och som svar på alla ungars frågor så sa vi att vi letade efter en skatt. När vi bröt undan stubben så smög jag dit 2 guldtior och 3st 50öringar i koppar och skrek till "men kolla här är ju skatten!!" Förvånande miner på ungarna kan man ju säga :-) Vore extra kul om de alla gick hem och började spontangräva i deras trädgårdar där hemma.

Kan meddela er alla att hålla utkik på Henrik Öijer sida på måndag. Det är en sida man alltid ska hålla koll på om man gillar cykelsverige.

Nu ska jag upp och möta kärleken på stan. Ikväll är det vinkväll!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback