I bil utan hårdrock???

Ja hur ska det gå? Imorgonbitti åker jag o S mot Borås. Den nyligen inköpta cd:n kan inte lyssnas på så nu hoppas jag att de kommersiella radiokanalerna som spelar hårdrock ligger lagom utspridda längs vägen.

Då det är känt att det regnat kraftigt idag så var jag nere i källaren och letade på de däck jag alltid har haft som riktiga lerdäck. Köpte dem -03 tror jag. Alltså 6 år gamla däck i år men de har inte använts så mkt. Vet att de satt på under SM 2004. Schwalbes skinny jimmy light. De är 1,9" breda så de gräver ned sig bra och de fyrkantiga dobbarna greppar bra om det är gräs eller jordigt underlag. Morgondagens bana kanske behöver ett sånt däck så de åker med ner men det finns ett aber... Då måste jag köra med slang och då måste jag pumpa tillräckligt hårt för att inte få genomslag. Vad är tillräckligt hårt? 3,5 bar borde väl duga men direkt när slangen åker i (inge snuskigt nu...) kommer osäkerheten för genomslag. Får se vad jag gör imorgon.

Datorn hänger med så imorgonkväll kan du se fram emot lite resultat och kanske en o annan lerbild. Har tänkt mig en annorlunda taktik i helgen men den kan jag ju förstås inte avslöja här o nu. Men det har ju hänt förut att alla planerade taktiker har varit som bortblåsta när startskottet går. Bara 11 anmälda i H30 imorgon och Sara ska köra med en ny andningsteknik oxå :-) Hon kanske kommer att låta som en brunstig älg i uppförsbackarna :-)

Hej hej

Kommentarer
Postat av: Jennie

Hej vännen...

Det var ett tag sen, snart semester då kanske vi kan tajma in en fika... gärna fint väder och en uteservering så jag kan bättra på brännan =)Annars får jag nöja mig med ditt soliga leende.



Kjam....


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback