ett avslappnat Aahhh

Ni har väl kikat in på Öijers sida idag? Inte för att hjälpa honom till att få ett besöksrekord på sidan utan för att han lottar ut en fristart i Gotlandbikebattle.
Jag hade det på känn..

Efter en helg med en årskonsumtion med vin & öl, solbränna och ett dubbelpass igår så var det inga lätta ben som trampade till jobbet imorse. Började svettas vid ungefär kl.0800 imorse sen har det bara fortsatt. Eftersom det inte var någon träning inplanerad så passade det bra att samla lite övertid på ca 3 h. Att det skulle bli dryg krattning fick svetten att fortsätta ända tills klockan 19:00.

Gårdagens träning Nr.2
Jag o jobbarkompismats gjorde ett generalfel igår. Från ouppvärmd startade vi i ett för högt tempo. Detta fick till resultat att jag ansamlade en del syra och när jag gör det (oavsett löpning eller cykel) så brukar mitt vänstra ben stumna och bli nästintill obrukbart. Det lossnade efter en fartsänkning så jag smygökade och på den 12e och sista kilometern körde jag järnet. Känns bra att efter 11 km ganska hård löpning kunna köra så pass fort. Jag tränar ju inte så pass mkt löpning att jag kan kalla mig löpare. Jag sprang med mobilen i handen hela vägen för att kunna dokumentera mkt.
Se filmen nedan.
Imorgon skall jag försöka dricka som idag. ca 3,5 liter. Hej i värmen

Kommentarer
Postat av: Tord "jobbarkompismats kompis i Åre" Blomqvist

Grymt bra videodokumentär!! Ni verkar ju vara i bra slag bägge 2 så maran kommer att gå som en dans. Träna på!

2009-06-30 @ 15:16:17
Postat av: ola

Åh vad kul att höra av dig. Vet att du läser här..

Jo för att springa så lite som vi gör känns det ruskigt bra. Satsar dock lite extra på cykel nu inför SM men sen blir det mer marathonträning. / Ola


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback