Volt eller watt?

Inge kul jobbväder nu. Några plusgrader och regn eller snöblandat. Inte så glad över utomhusjobb då inte.. desto gladare är jag i sommar.
Jobbat bakom företaget EON idag. Vad är det med det då? Jo vi gräver i marken. Vad är det med det då? Jo under oss är det ett nät av kablar och rör och en del går det 13 kgV (vet ej om det är rätt förkortning men..) 13 000 volt i en jäkla kabel så om grävaren kör in i den så märker nog stora delar av stan det.
Nu har vi strikta order att inte gräva ner mer än 40 cm då vi lägger ner dränering men det är lite spännande ( ha elskämt à la Doktorn) då jag har sett ritningarna över hur mkt grejer det ligger i backen.

Mina ben är extra trötta idag efter styrketräningen igår så att sitta o lyssna på det där informationsmötet om Ånnaboda och sippa på kaffe blir alldeles lagom idag. Sara stack nyss iväg till klubbstugan och skulle köra sig trött på 20 sekunder och sen upprepa det minst 8 gånger. Låter lätt när man beskriver det så där.

Imorgon ska jag köra mig ganska trött. 

Kommentarer
Postat av: martintrampar

Drickaförsäljarn visste inte vad mummelbyxor va för någe och jag har börjat spekulera på egen hand.

Postat av: Sa

2009-01-26 @ 19:43:00
Postat av: Sara

Vet inte om jag är rätt person att påpeka men det är lite fel..Du har skrivit kilogramvolt vilket blir en jäkligt konstig (och tung) enhet.. För rätt svar krävs mutning med mintchoklad.

2009-01-26 @ 19:45:55
URL: http://saraskrypin.blogg.se/
Postat av: Sara

Till Martin: Låter som mammelucker dvs en sorts tantkunderkläder. Fast lite tyskt med tanke på "mummel", så tyska damunderkläder då ;)

2009-01-26 @ 19:50:45
URL: http://saraskrypin.blogg.se/
Postat av: martintrampar

Mymmelbyxor??

2009-01-27 @ 06:50:50
URL: http://martintrampar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback