Olas sexblogg

Ja förklaringen till rubriken kommer. Känslig? Sluta läs.

Igår var både ben och motivation laddade för träning idag men nu har benen påverkat förståndet. Trötta ben säger kolla på en film som du fick i julklapp. Fick ju hela första säsongen av Hulken från... ja minns inte när den kom men säkert 80-talet. Det är iaf orginalet man växte upp med. Bodybuildaren Lou Ferringno spelar självaste Hulken. En kul filmkunskap är att han spelar en liten roll i Ang Lees Hulken som securiatsvakt.
En annan filmbox jag fick var Terry Gilliam x3 filmer. Terry var medlem i Monty Python som har gjort bl.a. fear of loathing in Las vegas, 12 apornas armè och Monty pythons meningen med livet. De vet jag då det är just dessa tre filmer som är i boxen. Kanske blir det nån av dessa efter bloggningen.

Igår var det "nån" som kollade på Top Model. Det finns bara en enda orsak att kolla på det skitprogrammet. Den orsaken heter Tyra Banks! Shit.
Läste idag att Mojje i Lets dance fått en hjärtinfarkt vid 39 års ålder. Undra hur det känns?

Sitter och smälter den andra portionen av dinkelgröt någonsin. Nyttigt: JA. Gott: NEJ. Känns konstigt om man måste ha på kanel och äppelmos för att dölja smaken av dinkelflingorna.

SEXBLOGG
Det finns fördelar att bo i lägenhet och så finns det nackdelar. Huset jag bor i är välisolerat, betongväggar och tjocka glas. Hör nästan aldrig mina grannar. Igår kväll när jag precis hade somnat så fick jag en knuff i sidann av sara. NÅGON i huset hade det hett med någon av motsatt kön. Japp! Det sexades friskt och man hörde till och med klatch-ljudet av en handflata mot en skinka. Jag hoppas det var där iaf.  Hon njöt men han oxå fast inte lika högljutt. Jag hör aldrig nånting från grannen vägg i vägg och det vore pinsamt om det var Lasse då han är medveten om denna blogg. Nä jag tror mer på den granne ovanför/norrut som ibland har otroligt högljudda fester. Om det hörs så tydligt ner till mig så har han/hon antingen inte en enda möbel eller så har "den" kaklat hela vardagsrummet.
Om ni nu tror att vi blev pilska av ljudet så tror ni fel. Det är verkligen inte upphetsande att höra grannarna ha sex.
Dom njöt definitivt mer än vad vi gjorde.

Fatta att det finns folk som bloggar om sina sexliv... Sån är inte jag.

Imorgon blir det träning. Tjohoo

Kommentarer
Postat av: martintrampar

Kaklat vardagsrum? Hmm, kanske inte helt felt när hojjen ska tvättas. Du skulle döpt bloggen till Olas inredningsblogg.

Sen börjar jag fundera på vad våra grannar hör av oss. Själv hör jag när väggivägg-Gubben snarkar. Kanske skulle fråga nån gång om han hört nå klatch-ljud.

Postat av: ola

kom för fan inte och säg att det var du som var här i huset och "gästspelade" ???

:-)

2009-01-16 @ 13:45:18
URL: http://cykelola.blogg.se/
Postat av: martintrampar

Jag e för gammal för att åka på träningsläger.

2009-01-17 @ 08:04:52
URL: http://martintrampar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback