Mördarbakterie

Det här med MMS-bloggning är ju skitbra. När det funkar :-( Får väl delge bilderna i efterhand.

Att träna hårt, bo tätt ihop med 17 andra, äta oregelbundet, sova för lite, bli nerkyld på nyårsafton i väntan på taxi är inge bra. Av 18 pers. i sälen är nu ca 10 sjuka. Jag med. Jävligt sjuk. Detta resultat borde jag förstått.

Hemma i hemmets trygga vrå igen, en dag för tidigt men varför inte då Sara mår halvbra och jag mår heldåligt. Natten till idag var en av de värsta jag varit med om. Med tajts, munktröja, strumpor under täcket med en het ( !?!) Sara och ändå tokfrysa. Nån timme senare är huvtröjan dyngsur av svett och jag är för varm.
Eftersom mina MMS inte gått in så kan jag berätta att träningen gick bra mån-tors. 20 km skidor + 45 min jogging i -19 grader på måndagen. Tisdagen blev det ca 35 km skidor i endast -17 grader och allt var frid och fröjd. Onsdagen var det slalom som gällde. Jag körde på carving skidor för första gången och det var ju hur skönt som helst. Imponerade lite på Sara tror ja...det hade hon inte väntat sig. Vice versa så imponerade hon ordentligt som brädåkare. Jag blev oxå sugen då jag bara kört snowboard en gång tidigare. Jag ångrar mig i efterhand. Jävla skit uppfinning! Man slår sig ju bara.
Nyårsdagen var lite av det tröttare slaget men träna vill man ju och jag fick till ett jättebra intervallpass med löpning i slalombacke. 4x5min på 90% av maxpuls. Jättenöjd sprang jag hem till bastun.
Det var sen segheten kom, då några andra redan insjuknat så anade jag vad som var på gång. Detta var i torsdags kväll. Nu är det lördag kväll och de senaste 2 timmarna har det känts rätt okej men det kan oxå bero på Ipren..

Jag var sjuk i mitten av december och så nu vid nyår. Båda gångerna har bristen på sömn varit gemensamt. Säger inte att det är den enda orsaken men kanske en viktig faktor.

Ska nu pröva att skicka in några bilder igen....

Hej, hörs kanske imorn igen

Kommentarer
Postat av: Mamma Milla

Krya på dig gamling !;)

Postat av: Gasen

Jaha, vad sysslar du med på nätterna egentligen? Jag har undrat det i ett par års tid nu. Gå och lägg dej i tid på kvällarna hädanefter så du slipper bli sjuk, och så att jag kan få lite vaket sällskap i jobbar bilen när säsongen börjar igen.



Och så ser du till att bli frisk till den 15:e för då tänkte jag att jag skulle bjuda dej på fika i Kumla. Varken du eller jag har ju bil så vi får väl cykla dit antar jag...

2009-01-04 @ 00:29:26
Postat av: martintrampar

Jag hade tänkt att flåsa dig i nacken på distanspassen, antar att det får vänta.

Det är väl bara en tidsfråga innan jag också insjuknar, dom flesta i min närhet har kletat snor på mig den sista tiden. Nu står kattf-n på tangentbordet mä röven i mitt nylle, dags att sluta alltså. Krya på er och välkomna in på martintrampar.blogg.se

2009-01-04 @ 07:52:48
URL: http://martintrampar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback