Inge mer sex inför vasaloppet.

Nä du Milla, inge mer sexbloggande nu på ett tag... ;-)
Grannen Lasse frågade igår om vi hade hört någe mer från en från den högljudda grannen. Han syftade nog på fester så vi sa nej.

Igår på gymet körde jag en övning som jag glömde nämna. Bänkpress. Träningsvärk undrar du? JAAAAA! Varför kör en cyklist bänkpress undrar du vidare? Ja vi kan kalla det fåfänga för lammkött :-)


En sån här vacker vy i sådant vackert väder missade sportklungan idag. De verkar vara träningsskygga :-)
Jag och Andreas Startade från stan kl.10 i ganska bra fart trots lätt träningsvärk från gymet igår. Jag ville få ett tufft cykelpass då det nu inte blir någe cykelträning på ungefär en vecka. Det blev tufft. Ervalla-raksträckorna, Born, Hammarby sen mot Klackalerbergklättringen som jag inte kört nån gång i vinter. Där den på mitten brantar till lite lade jag i en högre växel. Inte på cykeln utan på mig själv och skaffade en lucka till Andreas som jag lyckades hålla även när det flackar ut mot toppen. Striberg, Ås och sen en ståfika på Statoil i Nora.
En ack så viktig del i cykelträning.
 En backe vid namn Hittorpsbacken börjar i utkanten an Nora där förresten första bilden är tagen. Där kände jag att mina lår var fruktansvärt trötta. När ja försökte trycka på ordentligt så dök en liten smärta upp och då vi skulle köra vi Ramshyttan (bergen) hem så visste att det bara var att bita i. Andreas kunde på varje liten backkrön skaffa sig en lucka till mig på ett sånt där retsamt sätt. Jag tar i som fan och får smärta som tack tillbaka medans han bara trampar på. Nåja, det var skönt att passera toppen vid Stakadammen för sen är det lätt åkning hem. Vi uppskattade snittfarten till 26-27 idag och körde knappa 4 timmar så ca 10 mil idag då.
Är lätt död nu efter lite mat och en halvtimmes sömn och snart är det matdax igen.
Köpte några nya energikakor igår som skall testas i Sälen. Sara påstår att Corny betyder TÖNT. Näää

Försökt att mobilblogga två gånger här hemmifrån igår och idag då jag skall till Sälen imorgon på ett mini-träningsläger inför vasaloppet. Måste ju få lite skidåkarmuskler men jag är inte orolig att jag inte ska klara det utan nu har jag diskution med två arbetskamrater om vilken tid jag kommer att få. En trodde så snabbt som 5h30 min men jag själv tror/hoppas på 5:45. Detta baseras dock på att jag kör något seedningslopp innan och slipper stå längst bak. Vad tror ni för tid? Närmast kanske kan få vinna något pris som inköps av mig i Mora. Eller nu i Sälen.

Om det inte blir någe blogg nu på  fem dagar så betyder det jag sitter förbannad i Sälen för då har mobilbloggningarna inte gått in. Kika då in på saraskrypin.blogg.se så ska jag få fram mina hälsningar där.
Ta hand om er kära vänner
Funderar på om det saknas en punkt i rubriken men det blir roligare så där...




Kommentarer
Postat av: martintrampar

Låter som ett guldspass värt att mörda för.

Själv bevisar jag för mig själv o er att jag kan vila. Men det betyder inte att jag vill. Jag HATAR att sitta still. Ha de bra i Sälen.

Postat av: Anonym

Well med taskigt före som det lär bli så får du svårt att gå under 6 timmar! Sabaton är bäst!

2009-01-17 @ 19:10:42
Postat av: ola

vilken person va!! som kan förespå det redan nu vilket före den kommer att vara den 1a Mars... Och JA...Sabaton tillhör de bättre :-)

2009-01-17 @ 19:34:43
URL: http://cykelola.blogg.se/
Postat av: Patrik Paulsson

Stor tilltro till din skidåkning Ola, men tyvärr, om du ska under 6h så måste du starta i alla fall i startled 5, gärna längre fram. Kolla tiderna på seedningsloppen för det.



Sen är föret HELT avgörande. De två senaste årens slask har inneburit i stort sett inga spår för startled 5 och bakåt. I alla fall inte de första 3 milen..



Min gissning blir 06.45. Vad gissar du för mig på Öppet spår?

2009-01-19 @ 08:46:38
Postat av: Janne.J

6.10 med ännu inga seedningingslopp i bena så får du svårt å gå under 6h

2009-01-22 @ 06:18:24
Postat av: ola

Klart jag skall köra seedningslopp. Pris är inhandlat till närmaste gissning.

2009-01-22 @ 19:20:11
URL: http://cykelola.blogg.se/
Postat av: Öijer

Man vinner väl på runt 4 timmar, så du lär väl hafsa dig runt på 3½.

Annars tror jag starkt på 7.13.

2009-01-23 @ 19:29:00
URL: http://oijer.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback