Drömma går ju

Attans. Jag har de senaste fem-sex åren satsat på fel idrott. Löpning är ju grejen. Fast det kanske är bra att jag bara har hittat ett så skönt komplement till cyklingen. Men fatta....inget att meka med, ingen spolning och rengöring efter tävling, inga 4 timmars pass, lättare att packa träningsväskan. Nåja, dagens pass med Jobbarkompismats gick skitbra trots att motorsåg och röjsåg har varit mitt sällskap idag. Se nedan...
 Skulle kunna tro att man är sponsrad. Fick dock frågan av en herre med hund idag om jag jobbade proffesionellt inom skog. Kul att man fick frågan iaf.
Löpning idag var 5 minuters intervaller med ca 1-2 min jogg emellan. 5 stycken blev det och idag tror jag vi båda var bättre på att hålla oss runt mjölksyratröskeln.
Imorgon skulle jag visst vila... Va fan ska jag göra då?? Börjar bli som martintrampar :-) Våga vila är visst slagordet att tänka på.
 Ännu en arbetsbild. Sjön ligger vid Gyttorp och vägen längs med sjön går mot Karlskoga. En vacker cykelväg.
Nu ska jag nog lägga benen i högläge så de är fraäsha tills...morgondagens....vila..?

Kommentarer
Postat av: martintrampar

Nu har ju faktiskt haft TVÅ vilodagar på raken och likadant förra veckan. Fy f-n va fet jag börjar bli. Snyft.

Postat av: Tina

Ja det är ju det jag säger. Löpning är suveränt. Ett litet aber dock, när man tränar så mindre timmar kan man inte äta lika mycket heller ( )

Så bort med Oboyen igen Ola.

2009-01-15 @ 13:04:10
URL: http://nyacykltina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback