Ånnaboda-läget

Okej nån måste väl veta vad mummelbyxor är? Martin o sara... Ni är ju puckade :-)

Suttit på möte och druckit förvånansvärt gott termoskaffe men nu går kaffekvarnen här hemma med den mörkrostade Monsun Malabar. Nya för mig o sara så snart ska det testas.

Mötet gällde vad som händer i Ånnaboda. Detta omtalade paradis för skidåkare, orienterare och cyklister. Det känns som det är skönt att veta vad som händer och är pågång. Det har tyvärr fått ett dåligt rykte på sistonde mkt pga konferens & Lodge men det håller på att svänga. Mkt prat om Ånnabodastugan var det oxå som nu inte längre ska kallas SM-stugan men det var naturligtvis inte det vi snacka om utan hur den skall användas.
En annan het potatis var de där omklädningsrummen. Ingen glasklar lösning men det är en prioriterad fråga...Kanske kan det bli ett fristående hus för de som tränar där uppe, oavsett mtb, orientering eller skidor.
MTB-leden försvinner nog och kartor med bra MTB-stigar börjar nog säljas inom en snar framtid.
Någe som dyker redan i sommar är två sånna här...
värmestugan vid Rynningeviken Med vissa mindre ändringar. Var de ska stå? De säger jag inte.
Jag framförde ett tvättställ för skitiga mtb-hojar oxå. Ett annat konkret förslag var en föreningsdag där uppe för och av allmänheten men oxå för/av föreningar i frilufts-och idrottslivet.
Bergslagsleden har fått klartecken av alla markägare för vandring och skidåkning. Inte specefikt för mtb. Det finns naturligtvis inge förbud för mtb där och någon sådan diskution har ingen hört varken på politiker nivå eller friluftsnivå. Skitbra!

Ett tips till alla er som cyklar i Kilsbergen. Knyt inte handen i byxfickan utan gör som jag och använd truten för att få förändringar där uppe. Eller så kan ni maila önskemål på
[email protected]

Fortfarande väldigt trötta ben :-( Blir nog att sova med stödstrumporna inatt. Det brukar skynda på återhämtningen men det höjer inte sexighetsfaktorn i sovrummet...

Ciao o kram

Min syrra förresten letar pojkvän...Inte äldre än 25 år och vältränad, då hon inspirerats att jaga lammkött. Undra av vem?

Kommentarer
Postat av: peter

Mummelbyxor är väl för tighta tights med cameltoe.

man ser läpparna röra sig men man hör inget

2009-01-27 @ 15:10:07
Postat av: martintrampar

Ja de lät ju faktiskt rimligt.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback