AD/DC - Tributeband

Kom hem runt 01:30, är nu uppe kl.07:45. Det finns nackedelar med att vara morgonpigg. Nyss hördes "Olaaa..." från sovrummet. Konstigt... sara brukar ju bara tassa upp. Med med  min Nick Nolte röst svarade så vackert jag bara kunde. Det svarade " kan du hämta vatten åt mig?"  Hon har fattat hur viktigt det är att hålla vätskebalansen.

Jag kan inte mycket av AC/DC`s låttexter men ändå sitter jag här med en hals som känns som on någon hällde ner 2 kg skorpor och lite häftstift i igår kväll. Inte lär det kännas bättre imorgon då det blir desto mer sjungande ikväll.
Det blir nog ingen recension av detta coverband i NA så jag kan ju skriva lite mera frispråkigt nu. Sång och musik finns inte mkt och klaga på men jag trodde han skulle låta mer hes i rösten à la ac/dc-manèr. Gitaristen i bandet skulle jag gissa är lite av en nörd privat. Kanske elkonsult, sitter i sitt kontorslandskap och gör inte mkt väsen av sig på fikarasterna. Men igår hade han ju Angus Young`s roll...

Det syns inte här men kortbyxor & slips fanns naturligtvis på Angus...
Bandet tog en pause och efter den dök helt plötsligt en Elvis-kopia upp på scenen. Han körde det hela vägen ut och sjöng rätt bra och pratade på engelska mellan låtarna. Polare till bandet, svensexa eller bara helt i sin ordning. Jag vet inte. Magnus Sjögren är en annan örebroprofil som igår hade druckit lite för mycket för att vara rolig men han höll sig mest som bakgrundssångare. Tur det.
Ni som kanske har sett lite AC/DC vet att Angus ibland strippar av sig lite kläder?? Det är väl det här som gör detta coverband lite bättre än många andra. Denna "elkonsult" går inte på gym. Han kanske har gått förbi ett men hans överkropp var som en pommes frites. Han gjorde dock en skön stripp under trumm och gitarr komp.
 Nä han låg aldrig ner och spelade...
Hmm försökte vrida bilden men tydligen funkade det inte. Måste be
martintrampar om datasupport :-)

Vi (sara) gjorde rödvinsås till maten innan vi gick ut igår. Denna har legat kvar i pannan under natten så det luktar äckefest i köket. Yummie!
Nu ska jag äte frukost och sparka upp liket.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback