10 små negerpojkar

Jäkla tjat om "Rockklassiker" nu men vilken uppladdning inför dagens cykelpass. Slog igång radion runt 9:30 och fick Metallicas Enter sandman, Iron maidens run to the hills, Billy Idol`s white wedding, mötley crue, gueen mm. Fattar ni att detta är radiokanalen för Sara, mig och många andra cyklister. Tror nämligen att rockanhängare och cyklister nästan är samma sak. 

Jonas v, Andreas w, Sara och jag startade kl. 10 från OP men strax utanför stan sa Sara att tempot var på tok för högt med tanke på att vi nyligen varit sjuka. Ungefär samtidigt small min växelvire av i ett gupp. Tyngsta växeln bak och mellanklingan fram funkade rätt bra när jag gick in på rulle bakom jonas o Andreas påväg mot Mogetorp. Andreas började att preja ned (ofrivilligt??) Jonas i ett dike. Såg roligt ut.  Sara lämnade oss och körde ca 2 h själv. Väl vid Mogetorpskorset vek jag hemåt då jag oxå ville begränsa mig till 2 h. I bortre änden av raksträckan utanför värdshuset så såg jag ett antal cyklister påväg hem mot Örebro. Jävla tävlingsdjävul som finns inom mig. Kedjan upp på stora klingan så den allra tyngsta växeln var i sen blev jag Gustav Larsson inombords. Inte det optimala då jag bara 40 min tidigare hostat upp slem som försökte gömma sig i en oandad vrå i lungorna. Med låg kadens och hyffsad fart tog jag in på cyklisterna och vid Frövi-rondellen såg jag att det var 2 Focusjackor var av den ena var mycket längre än den andra. Hellmèn och Johan G förstod jag då. Den tredje lilla smurfen var Einarsson. En talang! Behöver inte träna särskilt mycket innan han kör ifrån nästan alla, en gång vinnare i svenska cupen H30.
Gjorde dessa herrar(gubbar) följe in till Lillån. Där konstatera jag att de kört över två timmar utan fikastopp. Inge konstigt i Elit-ögon men tänk då på att detta gäng ofta har längre fikatid än cykeltid på deras pass. I Lillån (utkanten av Örebro för er som inte vet det) svängde de av för att kolla om det fanns ett öppet fik!! Själv trampade jag hem ca 12-15 min och fikade hemma.
Har nu varit och fixat växelvire men godiset som oxå har inhandlats ska ätas upp först. Man måste ju prioritera.

Ikväll ska vi till goa Dennis. Ägare till Guitar Hero bl.a......Say no more. 

Kommentarer
Postat av: martintrampar

Hade min växelwire gått av idag skulle jag tagit fram vinkelslipen, kört ner jonnen i småbitar och ägnat resten av 2009 åt att äta upp den. Lyckligtvis blev de inte så. Puh.

Postat av: ola

haft en dålig dag?? väntar på din uppdatering...

2009-01-10 @ 16:24:34
URL: http://cykelola.blogg.se/
Postat av: martintrampar

Haft en kanondag, men med mitt svajjiga psyke hade en sån grej knäckt mig ida. Uppdatering utförd.

2009-01-10 @ 17:07:15
URL: http://martintrampar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback