Nytt icke snusktips på tuben!


Vackert väder, motiven är...gamla och sega :-)
 Cykelrumpor i motljus. Ett favvoritmotiv hos jennie?
Lyckades få över bilder från mobilen!!! Lite 5-56 på kontakterna och sen hålla mobilen blixt stilla vid överföring funkar.

I förrgår kändes det bra att åka nästan 6 mil skidor. Idag kändes distanspasset minst lika bra. Tomas mätare visade 83 km, min visade 93 km. Vi körde dessutom skoterspår!!! Kul för oss med mtb-däck men mindre kul för han (tomas) med 28 tums, smala däck.
 Jag vill inte glorifiera eller höja min prestation på någe sett men det känns bra i kroppen. Tomas Pakanen ( CK valhall) är ju här i helgen och han sa efter passet att just då är det viktigt att man inte börjar tokträna en massa utan låter det kännas bra. Så klokt sagt. Tror jag börjar hitta en bra balans i träningen nu. Tog mig bara 30 år :-)

Sitter här i komalägenheten nu. Sara är sjuk och sover en hel del. Tomas blev nog trött på träningen för om man inte talar med han på några minuter så slår ögonen igen på han. Själv är jag exalterad för ikväll är det ju melodifestivalen.
Tomas sov så dåligt på soffan inatt för han sa att akvariet störde honom. Vi ska nu gå och inhandla öronproppar och jag hoppas inte det är inför kvällens tv-show...

Dagens u-tube tips
http://www.youtube.com/watch?v=eoE2cLSjUmo&feature=PlayList&p=CAFF7401BDAEA451&playnext=1&index=22

Jag gillar denne buktalare. Han heter Jeff Dunham och gjorde/gör bl.a den döde terroristen "I kill you..." ni vet..
Här har han en annan docka som jag gillar skarpt. Klippet är 2,5 min men det finns massor av han.

Nu skall vi ta en kort promenad sen kanske jag ska äta nåt av de två ätbara allahjärtansdag presenter jag fått.

Puss på er

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback