Nedräkning

  1. H.Öijer 7:13
  2. Patrik P 6:45
  3. Jonas V (1) 6:41
  4. Maria W 6:33
  5. Niclas N 6:32
  6. Dennis 6:29,14
  7. Janne J 6:10
  8. Jonas V (2) 5:51
  9. Martin Trampar 5:47
  10. min egna önsketid 5:46
  11. Niclas A 5:34 (placering 888)

Ja så där ser listan ut nu alltså på er som har gissat min tid på söndag. Bara en har gissat snabbare än vad jag själv hoppas på. Tack för det förtroendet Niclas. Och Öijer....Jag hoppas du har tokfel. Jonas har två gissningar... Vilken är det som gäller ??

2a på listan körde öppet spår idag på tiden 6:11, hans tjej Maria W körde den på 6:55. Bra jobbat båda två. Det snöade mycket igår har jag läst och Patrik skrev i ett SMS att det även snöade under loppet.
Idag har jag skrapat bort mera parafin under skidorna då jag var lite slarvig sist. Nu ska det gå väldigt fort. Tejpen skall bort och ny skall läggas på. Känns lite så där att provköra allting på lördag. dagen innan alltså. Man ska ju aldrig meka  med hojen dagen innan tävling så om skidorna känns skit på lördag...Va fan ska man göra? Panikmeka?

Har städat akvariet och spelade in en
kortis :-) Nångång ska jag ta mig tid och redigera och lägga till musik mm. Kanske ska be datageniet Martin om hjälp :-)
 Blir mycket roligare (för mig iaf) att delge er filmer istället för bara bilder.
2 träningar har jag hunnit med oxå. Först ett hyffsat ben och armpass på Friskis och sen gjorde jag Sara sällskap under en lugn joggingtur där vi sprang förbi två jobbställen där jag förstört lite saker. Jag har blivit en Demolition Man när jag kör Lundbergarn.
En tråkig sak under joggingen var att även om tempot var mycket lägre än det som jag och jobbarkompismats håller så kom de där känningarna i vänster knä efter ca 10 min. Om de dyker upp så tidigt kan man ju glömma löpning/jogging på ett tag. Synd då jag såg att det går en terrängmara i Laxå i slutet av april.

Imorgon blir den sista urblåsningen ur lungorna innan vasan. Tror jag iaf. Man vet aldrig. Känns det bra på vilodagen Onsdag så blir det kanske ett pass även på torsdag, båda i klubbstugan. Fredag & lördag är det vila iaf. Fredag är oxå spelstopp på tidsgissningen och korrigeringar är tillåtna fram tills dess.

Nähepp. Packa väskan och lägga sig kanske?


Kommentarer
Postat av: Maria w

Men Ola, jag körde ju på 6.43..... :-)Tack för det fin fina boendet! Hemresan var inte lika rolig, 9 timmar i bil med många stela muskler.... Lycka till på söndag!

2009-02-26 @ 08:29:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback