En redig fylla

Jag fick idag reda på att jag har en läsare i Åre. Kul. Extra kul att man inte känner människan utan det är via kontakter kan man säga. Hej hej Åre. Är du i krokarna nån sommar så kan du få träningssällskap.

Jag har tagit en sak för givet. Att ni vet om att ni ska klicka på de direktlänkar jag ibland lägger in. Det är kanske inte alla som har sån datavana som Martintrampar ;-)
Här nedan kommer en länk som jag spelade in i december på ägaren till det playstation som jag lånat ibland. Han är hyffsad på Guitar Hero va? Visst har man sett en del tokigt duktiga klipp på youtube men detta fick man se med egna ögon. Klippet blir lite mörkt i mitten men det bevisar väl bara att mobiler är tänkta att ringa med...
Klippet.... Klicka på det om du vill.

Inget går upp mot en bra fylla efter ett träningspass. Idag tog jag inom 10 minuter från avslutad stretch: ett ägg, en shake Vitargo Gold, 3 dl proviva återhämtningsdryck och efter duschen blev det kaffe och ett äpple. Udda kombo jag vet.
Intervallerna gick något sämre än i tisdags vilket är konstigt då jag i måndags styrketräna och det kändes dagen efter. Igår vilade jag så dagens borde ha gått bra. Detta stärker ju bara tesen att Vila är livsfarligt.
Det var dax för 3or igen och då den sista skulle köras så signalerade benen trötthet och jag vill ju bara träna flåset inte bryta ned benen inför söndagens lilla äventyr.

På sidan vasaloppet (klicka på den :-)) kan du via SMS få uppdateringar var jag är, hur fort jag åker, om jag ser snygg och fräsch ut, och min beräknade åktid. Vilket förstås är 5:45 men datatekniken kanske slår fel lite...
Mitt startnummer 11324. Du kan ju även kostnadsfritt på webben följa mitt äventyr.

Hej hej. Näst sista chansen att gissa min tid....Deadline imorgonkväll.
haj


Kommentarer
Postat av: Sara

Du glömde minimjölken du också drack =P

Postat av: Patrik

Uck, minimjölk är inget för idrottare. Det ska vara minst mellanmjölk, allra bäst finns det tokar som påstår att sojamjölk är... :-)

2009-02-27 @ 10:05:09
Postat av: Tina

ja ja mycket snack om tider här. Lycka till.



Jag tror på 6.16 kan du skriva in. Ska bli urtungt väder med nysnö och blött. Hade en knasig idé om att åka upp och spontan köpa start på plats nu när jag kunnat köra en hel del mil före men blev idiotförklarad av så många att jag nog fick inse att köra vasalopp på söndagen och göra sin första arbetsdag på nya jobbet på måndagen kanske inte är nån toppenidé. Ska göra som jag brukar och sitta framför TV:n med pannkakor och se första timmarna.



Lycka till.



2009-02-27 @ 10:10:17
URL: http://nyacykeltina.blogg.se/
Postat av: Nilsson

Kör hårt på söndag. Läste att Bleckur står i led 1, så det är bara att rygga honom :)

2009-02-27 @ 11:43:05
Postat av: ola

Bleckur & Galningen Niclas Andersson. Vi cyklister borde väl hålla ihop, DVS att de får vänta in och dra mig...

Patrik: Det var mellanmjölk men en liten förpackning. sara trodde då det blev en minimjölk. Då är ju hon själv en minisara :-)

2009-02-27 @ 13:55:14
URL: http://cykelola.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback