15 timmar snö och jobb-youtube

Jag har ju jobbat en massa och gjorde oxå en massa misstag på jobbet. Det är väl okej om det inte vore för att jag satt i en 6 ton tung maskin och far fram i närheten av bilar, postlådor, väggar och garageportar. Det började tidigt med att jag gjorde småfel som att köra in i små kanter och missa en eller två växlingar. No big deal.
Kruxet igår var att när maskinen inte orkade, eller högg tag i gammal, hård, snö så förflyttar sig hela maskinen i sidled som nån jäkla krabba. Det resulterade i jag till slut satte snöbladet i bakändan på en skoda. Inge bra och en liten repa/jack i kofångaren. Några timmar senare så slog jag till hörnet på en putsad vägg och resultatet kan ni se på webben :-) Jo jag filmade skadan för att kunna visa skadan för chefen och nu har jag lagt ut min allra
första film på youtube. Ingen oscarsfilm och heller ingen Oscar-film men ändå. (appropå oscar. Heath Legder fick en Oscar för bästa manlige huvudroll i Batman-The dark night. Helt rätt)
Nu blir det ju att filma istället för att fota på träningspassen. Visade Sara att jag laddat upp filmen " Va kul" sa hon. "Nu kan vi ju montera kamera i sovrummet oxå..." Hur desperat får man bli att ragga läsare till sin blogg ??

Förra helgen bodde Tomas från Södertälje här. Nu senatse helgen hade vi Patrik, Maria, Linus och Hanna här. Ska skaffa F-skattesedel och starta vandrarhem nu. Något slags idrottsboende för tränande människor på genomresa liksom.

Man kan inte tro att det pågår Melodifestivalen!

Jag tog ledigt idag. Inte från träning men jobb. Ska utnyttja mitt riskiskort för sista gången. Det går nämligen ut nu i veckan så en sista nedbrytning av triceps innan vasaloppet. Benen skall nog få sitt oxå. Magen likaså, ryggen oxå. Fan va grov jag ska bli.
Tack vare min insidekontakt från Risifruttigrottan kan jag avslöja att jag har en Ris-frutti XL i kylen. Utvecklarna på Ekströms kunde inte förstå hur cyklister som Bombarn Bergkvist kunde äta tre stycken vanliga fruttis efter en träning så nu har de utvecklat XL !

Ironi: Fan man måste ju bli sprickfärdig av en XL !!

Hej så länge

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback