saknad & trötthet

Ja som rubriken säger är det just de två sakerna som genomsyrar vårat hem. Saknaden står väl Sara för till 99%. Det hon saknar är naturligtvis den katt som skall hämtas om en vecka.
Tröttheten undrar jag om vi båda känner efter gymet idag eller om det är nån slag biverkning av influensasprutan igår. Jobbet har iaf gått bra men nu ikväll har jag kännt mig matt, varm och trött i kroppen.

Dagens träning
Som sagt blev det gymet Friskis. Startade med min nya uppvärmningsbörjan. Inte bara rodd som tidigare utan nu är hälften rodd, hälften spinninghoj.
Sen studsade jag iväg till det lilla rummet innanför hantlarna där min favvomaskin står ensam. Man har sig själv, maskinen och en spegel så man kan verkligen koncentrera sig. Har tyvärr ingen bild eller namn på den men man kan köra benböj, bänkpress, utfall, axelpress mm. då stången sitter fast i två lodräta stänger som i sin tur glider lätt på två vågräta stänger.
Mitt program såg ut följande. Explosiva (X) utfall, sen axellyft (för trapezius), sen benböj (X) sen vader, mage, benspark (X), sen bål (lite rotationsövningar) sen hopprep!! Ahhh det var länge sen men boxningsträning finns kvar där. Åtminstonde hopprepet men det duger ju inte att försvara sig med :-)

Jag är inte så ekonomiskt oberoende att jag inte behöver fundera på vad saker o ting kostar. Nä behöver jag nått t.ex ny jacka, träningsskor, eller handskar så får jag ta en funderare på om det verkligen är nödvändigt. Men idag behövde jag inte fundera på om jag skulle införskaffa nya vinterhandskar för att cykla i eller ej. Var på Nordins Eftr. imorse för att köpa en ny motorsågskedja då sålde de dessa handskar för 50kr!!!
 Lite fodrade och gjorda för att jobba i så de är nog stryktåliga. Det finns gott om exemplar och storlekar. Jag köpte storlek 10 så jag får plats med ett par tunna extravantar under för de kyliga vinterpassen.

Läggdax.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback