lite morgonjobb

Ja en del förknippar nog morgonjobb med antingen ett toalettbesök eller nåt med sex. Inget är faktiskt rätt trots att det gäller mig nu. Nä då jag vaknade i lagom tid, kl. 06:30, på en söndag gick jag till datorn för att få lite gjort. Kvällstid skall jag försöka vara mer social än vad jag varit på sistonde. Inte nog med vardagsbestyren utan sen vill jag blogga och maila lite så rinner tiden iväg.

Jag har jobbat lite med en paralell blogg ett tag. Då jag trivs jättebra på mitt jobb så blir det ju så att jag inte bara vill jobba där utan gärna ger mer än så tillbaka. Därför har jag på hälften allvar, hälften på skoj gjort en blogg åt firman. Hade jag kunskapen att göra en ordentlig hemsida istället hade jag väl gjort de. Cheferna är så gammeldax ibland så man bli mörkrädd. Vad gör de nu? jo en reklambroshyr i papper. Söker du på trädgårdstjänst på nätet hittar du inte mkt. En hemsida kan du ju uppdatera löpande och blixtsnabbt men en pappersbroschyr är ju inte aktuell särskillt länge. Dom vill inte lyssna på det örat så jag tog eget initiativ.

Kolla gärna in och sprid budskapet
www.tradgardstjanst.blogg.se  Alltså trädgårdstjänst fast utan prickar. 

Vaknade till -7 grader så nu vet jag inte vad det blir för träning. Borde dra ett cykelpass ute men vi går kanske till gymet.

Nu skall jag gå och väcka min 19 åring med paket & sång. Skicka ett grattis sms/mms till henne på 0702873759.

hej hopp

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback