Måndag = tungdag

Jo så var veckan igång igen men mina tankar slits mellan gårdagen och den kommande cykelcrosstävlingen.

Jag och jobbarkompismats joggade ca 40 minuter efter jobbet idag men det var ungefär så tungt som jag igår efter landsvägstävlingen kunde ha anat att det skulle bli.

På lilla
saras blogg kommenterar den ena snuskgubben efter den andra men jag vet att ni snygga tjejer läser här men inte vill stöta er med Sara så ni kommenterar inte här utan jag tackar er alla för de trevliga MMS-bilder ni skickar istället.

Finns inte mkt att säga förutom att det ska mailas en del nu med anknytning till cykel. För klubben, för cx-tävlingen, för Gotlandbikebattle och sen skall jag byta ett däck på Robbans gamla hoj som han skall ha på Finnmarksturen. Flaskstället från ELITE är mitt och de ska han få låna. det syns nästan ;-) att det inte är orginal. Sitter dessutom ett lånat Racing Ralph fram och snart ett Michelin xcr dry bak.

Skulle du se en skittrött man på drygt 30 år som kasar omkring på denna hoj på lördag så muntra upp honom. han kommer att behöva det. Han kommer dessutom att befinna sig låååångt bak i startfältet.

Kommentarer
Postat av: Sara

Ola, en sak ska du ha jävligt klart för dig; du är bara HELT OKEJ.

Postat av: cykeltina

Akta dig. Robban kanske har tjuvtränat järnet och slår dig med hästlängder. glöm inte bort att föräldragrejen gör konstiga saker med uthålligheten på folk....

2009-08-25 @ 17:28:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback