Lite av allt blev ingenting

Skrev nåt om gym igår. Det blev aldrig så. Tappade lusten helt och skruva lite med hojen och körde bålträning på pilatesbollen hemma istället. Upptäckte att helgens genomslag även gett en liten buckla på fälgen. Megakul!

Jag och Sara hade bestämt möte vid klubbstugan idag för att efterapa det maxtest jag gjort tidigare på örebro Universitet. Det pågår en ombyggnation i klubbstugan som medför vissa problem. Fast inge stort problem om ni frågar mig.
Denna bild är på dörren till omklädningsrummet.
Klubben har ju en Monark Testcykel så det går ju alldeles utmärkt att köra tester på den om man har lite hjälp av någon som lägger på vikter och noterar siffror. Under mitt test började jag ifrågasätta cykeln. Om den visade rätt puls och om motståndet kunde stämma. Det kanske kan vara olika mkt friktion i repen mot det tunga svänghjulet?? Nån som vet om det skiljer mellan 2 olika Monark testcyklar? Det borde det väl kunna göra va?
Sak samma..Detta test skall ju följas upp iaf om nån månad men det gick iaf bättre än det jag gjorde 26e mars på Universitetet. Exakt 32 sekunder bättre ( eller längre kan man säga)
Det blev inte mkt mer träning efter det pga...hormoner (läs humörsvängningar) hos nån annan. 3 set med marklyft blev det för min del innan vi lämnade Ljungstugan iaf.
Under stretchingen kom vi på en spontat grej att göra. Viltsafari i Hjortkvarn. Låter kanske banalt men satan vad hjortar det finns där och så här års kommer det ur skogen för att äta på de tidigare gröna gärdena.

Innan vi åkte så han Sara plugga lite och jag testade om knäna höll för lite jogging och det gjorde dom. En kort tur på 20 minuter gjorde denna eftermiddag till ett triathlon. Cykel, styrka och jogging.

Det häftigaste under viltsafarit var inte de ca 250 hjortar vi såg utan de första två som stod "centralt" i Hjortkvarn, alldeles utanför entrèn till sågverket. Se min korta film men bry dig inte om att zoom-funktionen dummar sig på mobilen.

Tack allihopa för kommentarerna. Det är alltid kul med dom.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback