Grattis i himlen

Satt med min politikerkompis Mattias Sundin och fikade idag. Han hade varit i stan för att hålla en föreläsning för folkpartister. Lite lustigt att se han i sin yrkesroll på tv då vi ses är han ju samma gamla Sudden. Varsin jättestor kaffekopp räckte till en lång fika med väldigt lite tystnad, men så är han ju politiker oxå :-) Fick dock ett jättesnabbt och rakt svar på frågan "tränar du något?" NEJ! blev svaret. Vi var båda lite oförstående för våra totalt olika sätt att se på det där. Jag försöker att hålla mig ifrån att träna, särskilt vackra dagar som dessa. Han försöker att motivera sig till att träna ibland.

Innan vår fikastund hade jag, Sara och jobbarkompisen Martin gått på conventum då det är trädgårdsmässa där. Har aldrig gillat den där nya lokalen och så var det idag oxå. Det är ju bara en stor kub som känns för liten till det mesta. Tycker den var helt onödig att bygga. Mässan i sig var väl okej. Det fanns både sekatörer, sågar, växter som jag ville köpa men det enda vi kom hem med var en stor salami med grönpeppar från malaysia.

Idag skulle Heath Ledger ha fyllt 30 år. Han fick i sin frånvaro en Oscar-statyett för bästa manliga huvudroll (eller var det biroll?) för sin prestation i Batman, the dark night. Han tog tyvärr sitt liv förra året och vill ni se en fantastiskt äcklig men bra skådespelsroll så se filmen.


Ikväll blir det bloggmiddag. Vi inväntar en tokig bloggare med sin fru/flickvän/date/kvinna/älskarinna etc. etc... Det kommer säkert att kunna läsas på mer än just denna blogg om detta foder-och vin-intag.
Hej så länge


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback