volbeatkaos

Först idag kom bloggsuget tillbaka. Mycket i huvet nu med flytt o grejer. Att jag för länge sedan anmälde mig som tävlingsledare för vår cykelcrosstävling påminner sig allt oftare nu oxå. Ska bli skitkul verkligen. Den kände kommenatorn Anders Adamsson är nu bokad som speaker på tävlingen, Jag var dessutom på tävlingsplatsen i tisdags och körde ett snabbt varv. 7 min 40 sekunder tog det. Betyder det att Fredrik Eriksson kör ett varv på 2 min 56 sekunder??
Har en bra stab runt omkring mig som hjälper till med tävlingen men det svåra tycker jag är att komma på alla poster som måste tillsättas. Men det är ju ett tag kvar.

Jag nämde för ett tag sedan att jag fått nys om en dansk grupp vid namn Volbeat. De ska spela här i stan den 10e  december och förmodligen kommer Mr. Krash, junior och heartbreak kid ner iifrån Falun då med för att lyssna (kanske sjunga?) men hur kommer det att gå egentligen??? Fick ju höra igår att biljetterna redan var slutsålda!! Har hört från två oberoende håll att det kanske blir lokalbyte så fler biljetter kan säljas. Jag hoppas på det sistnämda...

Första löppasset avverkades igår med jobbarkompismats. Han har inte bara kört igång tidigare med sina löppass utan har har dessutom ett jäkla löpsteg. Tur jag har bra flås så jag kan utmana honom. Löpning är jäkligt skönt. Jag får inte fram samma sköna känsla i kroppen av cykel. Ska bli roligt att börja smutsa ned löparskorna igen.
Appropå cykel. Satt i klubbstugan idag och körde tröskelintervaller. Ja wattsiffrorna sa det iallafall men pulsen sa att jag passerat den för länge sen. Rörigt? skitsamma. Skönt iaf.

Den allra sista flyttsaken går nog i helgen. Akvariet. Ska bli roligt att Östergren gör mig sällskap. Det finns ju flera individer i akvariet men antalet är osäkert. De är ju levande föda årt henne men latheten gör att hon hellre låter sig matas. Precis som jag.

Vi hörs, frågan är när.

Kommentarer
Postat av: Voigt

Kom på en sak. Kommer CX affischen att finnas i pdf format? Tänkte sprida lite information på jobbet till Kumla folk & då vore det snyggt att kasta med den i mailet.

2008-09-05 @ 08:12:46
Postat av: Anonym

http://www.youtube.com/watch?v=Mlahvvymkxc



They`re back!



Är det en riktig cross bana ni har gjort? inge jävla xc hoppas jag, pommes frites med bearnaise på vill jag ha tillsammans med Öl på plastmugg, tack tack kommer bli fin tävling det där

2008-09-05 @ 20:50:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback