Vilken jädra häck!!

Fredrik Eriksson. Ja för en del okänd men för mig en ödmjuk och imponerande cyklist. I torsdags så körde han VM i Italien och gjorde bra ifrån sig. Jag såg reultatet på text-tv och hoppades att svt:s sportspegel skulle göra ett litet reportage. Vad händer då??? Jag missar 99% av det inslaget på grund av att jag spelar Guitar Hero!!! I grund och botten så är dettta Oscar Ekstams fel då det var han som introducerade detta (jävulens) spel för mig i somras. Hade vi bott i det stora landet i väster så hade han kunnat vänta sig en fet stämningsansökan men nu i det lilla landet lagom så kan jag väl bara fortsätta vara bitter.
Lite kul med Guitar H är nu att jag klarar av att spela på mediumnivån och det går riktigt bra oxå. Nu du darvell ska du få spö vid nästa battalj. Inte på cykel dock...

Jag har klippt häck vid Örebro Universitet nu i två dagar. Jag har ju passerat 30 och har haft en liten svullnad i halsen några dagar så endast därför kan jag väl bli kallad gubbsjuk. oj oj oj. Hoppas solen skiner lika mycket nästa vecka då det ryktas om att jag ska jobba ännu mera där.
Svealandsmästeraskapen går nu i helgen. Har ingen aning om startider eller bansträckning och tar det hela med en klackspark men det går ju trots allt på hemmaplan och min cykel har ju fått tävla på tok för lite så den kan behövas rastas i hemmaskogarna. Hur det går vet vi först imorgon.
Igår var det bowling på jobbet. Förfest med guitar Hero, öl, bowling, öl och sen matbuffè. Jag har saknat skandaler på våra tidigare battaljer med jobbet. Den största nyheten från igår var väl att en homo-person förmodligen är bi. Inte mkt att för att vara en skandal va?

Nu väntas en runda på marieberg men pga pengabrist blir det nog bara kaffeshopping.
Vi ses

Kommentarer
Postat av: Mamma milla

sluta springa på Marieberg hela tiden...träna i stället =)



Ha det gött !

Postat av: Anonym

Lycka till idag i skogarna, du får se till att piska upp Rättvikspojken åtminstone...

2008-09-28 @ 10:24:30
Postat av: Oscar Ekstam

Fniss



Tack för kaffet

2008-09-28 @ 12:29:09
URL: http://www.oscarekstam.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback