Trendstartare

Har tagit en semesterdag imorgon. Den startar kl.0600 med tvätt, fortsätter 0630 med att hämta speaker vagn, sen skall plastband, stolpar, jox, fix och en o annan pryl hämtas o köras hit o dit. Tänkte jag skulle fixa mtb:n oxå så den blir fin till söndagen.

Fick idag återigen höra att jag var singel. Ja att nån trodde det alltså. Gör det hela ännu mer offentligt nu då.. Ledsen Jennie och alla ni andra sucktande. Inte singel. Har ihop det med en glädjespridare. Mycket roligare än den gången jag var ihop med en dyngspridare ( inte du Tina)
När man ringer till mig dagtid så får man höra Måns Zelmerlöv sjunga Cara mio. 3 samtal idag har direkt efter jag svarat kommenterat det. De två första var typ " fy fan va dålig" eller " ööhh...du är ju dum i huvet...cara mio??". Den tredje (öijer, cupsamordnare för cx-cupen) sjunger med och vill helst inte att jag skall svara.
Angående cx-cupen så tror jag att jag startade en trend förra året genom att visa en del hud med min Björnfällsbild. Nu i år så verkar det som, framförallt cyklisterna i svergies mest framgångsrika lag, gör allt för att bräcka den nivån jag satte. Kul men bara inte det uppfattas oseriöst av media som kikar in på sidan.
Reportern som intervuade mig för den notis som stod i NA idag satt med just den sidan framför sig och hänvisade dessutom till den i slutet av notisen. Det står att jag hoppades på 150-200 anmälda och det är ju sant men idag är jag nöjd o glad om vi passerar 100-strecket.

Jag såg en kort reklamsnutt för en kommande biofilm i måndagskväll och jag reagerade kraftigt. Mycket kraftigt då det väckte stora känslor inom mig. Max Payne har tydligen blivit film. Ni som har spelat spelat lika mycket, eller mer, än mig förstår säkert känslorna. Det fanns/ finns till både playstation och pc vad jag vet. Kanske till fler konsoller men jag satt vid ett PS 2 och lirade i timmar. Gillade riktigt mycket. Ser fram emot filmen som jag alldeles strax ska surfa lite om.

VAD HAR HÄNT MER?  Joggade ca 1 h med Patrik i måndags, socialt och skönt o roligt. Bowlade i tisdags; serie 1, 137 poäng, serie 2, 188poäng!! Japp, KUNG!!
Igår var det jogging/löpning 2x5km med bl.a jobbarkompismats. Tänkte knäcka han på det avslutande varvet men jag knäckte visst mig själv. Gick ut för hårt efter att ha skaffat mig en lucka men ungefär halvvägs så stumnade jag och fick ben som stockar. Var bara att varva ned och invänta den flåsande mats och vi gjorde sällskap resten av vägen. Slutade ändå på 22:13 på 5 km. Nästa gång ska jag inte stummna.

Som sagt är det nu massor inför cx-racet och jag tipsar alla om att komma och hejja ordentligt. Jag lär nog inte blogga förrens det här är över men man vet aldrig var jag snappar upp ett trådlöst nätverk. Hatar ju att få sladd...
Ouf, elskämt. Vad sägs om den doktorn?

Kommentarer
Postat av: Doktorn

Aj, aj vad lågt skämt. Nästan lika dåligt som den med elektrier kryddan.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback