Urban wrestling & discgolf

Dagen efter bataljen.

I morgondagens NA kan ni läsa om hur Sabatons konser var. Min åsikt var att den var bra. Inte skitbra men ändå bra och jag tror även att de gillade Örebropubliken. Det var en jäkla skön stämning bland de ca 700 i publiken (inga problem för en kille på 171 cm att tränga sig fram iaf) Fick höra lite av förbandet HEAT oxå, skönt stuk på dom med. lite sån där sitta och cruisa i bilen rock.
Falun har alltså inte bara några av landets bästa cyklister, oavsett disciplin, utan ett av sveriges bästa rockband oxå. Nej jag är inte avundsjuk... Vi har ju ett slott och Hjalmar Berglund.

En ny idrott uppfanns påväg från spelningen av min polare John och mig. Urban wrestling! Jag trodde fan att snuten skulle komma och plocka oss ett tag. Som ursäkt för jag som 30 åring betedde mig så här är att han började. Han e typ 22-23. Ett litet skojbråk utvecklade sig till att han och jag brottades på gatan Näbbtorget/ Krämaren (typ så centralt man kan va) sen började han kaxa till sig vid stortorget oxå så match Nr.2 gick där. Någon av dessa brottningsmatcher kostade mig mitt cykellyse då det måste trillat ur fickan. Moget var dagens ord.

Sovmorgon idag. Ända till kl.8 vilket är ju 3 timmar längre än en arbetsdag. Vi skulle ju köra träningstävlingsliknande cykelcross idag. Hästhagen är sommartid ett tillhåll för frisbeegolfare och vandrare, oftast med hund, och en o annan solare. Igår när vi rekade ut denna bana så var vi istort sett själva där, men idag verkade som några av stans discgolfare hade bestämt sig för att träna. Vår bana går ju kors och tvärs bland korgarna men jag tyckte vi samsades rätt bra och ingen av oss 8 stycken cyklister blev träffade av nån flygande projektil. 6 heat blev det och då det tar 3:30-4 min per varv så blev det ju perfekta intervaller. Synd att vi inte började köra sånt redan innan cross-säsongen startade.
Måste ju köra sån där tuff träning om man skall visa upp några bättre testresultatssiffror till våren. Sen skall jag ju hänga av Patrik Paulsson från CKC4 nästa helg. Så det sjunger om det.... :-)

Oj, höll på att glömma. Min barndomspolare fyllde 30 år i fredags. Grattis Robban. Han fick en fristart i Finnmarksturen 2009 av mig o några till. Han blev väl inte överlycklig men som han själv sa "Detta kanske kan bli en nystart att börja träna" Ja du RW... Det är nog bra om du gör det...

Hej på ett tag.

Kommentarer
Postat av: Köttraketen

Tack för två bra dar i sadeln.

Postat av: cykelola.blogg.se

Varsågod. Tack själv för bra initiativ. (jävla stavning) Det borde väl vara initsiativ???

2008-11-16 @ 18:09:49
Postat av: Niclas

Japp, jäkligt kul var tävlingen idag. Mer sånt!

2008-11-16 @ 19:45:35
Postat av: Köttraketen

Ja vintern e lång och banan finns ju kvar. De vore väl perfekt att ladda mä inför mtb/lvg säsongen 2008?! Älska snöslask, eller hur Niclas.

2008-11-17 @ 18:53:29
URL: http://[email protected]

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback