Varför heter jag Ola??

Jag jobbar i motvind. Om man ska bli en framgångsrik i cykelsadeln ska man nog heta Mattias eller Mathias. Karlsson, Bergkvist, Nilsson, Andersson, Karlsson, Wengelin är några som jag kommer på så här på krokig arm. Hur många kändisar vid namn Ola kommer ni på? Jo han från IDOL och skidlandslagets tekniktränare Ola Rawald sen blir det glest...

I höstas skrek jag många fula ord på Bockstensturen över det kanske mest vanliga som finns när det kommer till fordonet cykel nämligen slangen. Jag skrek bl.a. att jag aldrig mera skulle köra med slang men på träningsrundan igår blev jag så illa tvungen då den där stans-guggan i däcken omöjligt ville täta den lilla springa mellan fälgen och däcket. Efter att ha stannat och pumpat 3 ggr så tröttnade jag då jag ville kunna köra hem oavbrutet så jag klämde in en slang. Idag är dock problemet löst med mera gugga och högre tryck i däcken så de verkligen ska sätta sig till imorgon då jag skall åka ned till Skövde och köra ett långlopp. Jag åker dit med två personer som inte riktigt vet om de är sjuka eller friska. Den ena jobbar jag med den andra bor jag ihop med så undra vem som kan ha smittat dom med förskyllningsbakterier??
Imorn är det alltså dax för säsongens första långlopp och nån har tippat att Jens Westergren ska vinna. Jag tippar att jag vinner för går den gissningen in är det ju en större skräll och då kan jag ju vara extra kaxig efteråt.

När vädret är som idag är det skönare att ta på sig mina nya (hyffsat nya iaf) joggingskor och springa istället för att cykla. Det har jag inte gjort idag men som jag tidigare skrivit om så var jag ju ute i torsdags. Det är lustigt det där att inte hjärnan och benen sammarbetar mer för huvet tycker det är så skönt att jogga och det dröjer ända upp till en timme innan benen säger " lägg ner! Vi är vana att cykla" och då fattar huvet det. Där borde sagan sluta tycker jag men benen verkar ha bättre minne än huvet för igår på dagen var dom trötta. Igår kväll nästan onda i varenda muskelfäste så jag tänkte att lite intervaller, inomhus förstås då det regnade, kanske skulle få bort det där jäkla fjoll-onda. Hmmm..det är ju lite bättre men den där riktiga känslan " jag har bäst ben i världen" finns inte riktigt men det är ju många timmar kvar till starten imorgon.


Måste bara berätta att vi nu har skämt bort vår sköldpadda Östergren maximalt då vi igårkväll köpte ett akvarium med måtten 150x50x50 och rymmer då ca 370 liter. Det är nästan dubbelt så stort som det gamla och hon är lite förvirrad när hon nu simmar omkring där och det tar liksom aldrig stopp som det gjorde i det gamla fängelset.

Nähe. Buken skall fyllas med mera käk nu. Känns som jag inte gör annat än äter o äter.
Syns imorn kanske eller så kan du bara fortsätta att läsa här nån annan dag. Bilder kommer på både akvariet och säkert en o annan cykel.

Chopp, chopp (dubbelpunka)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback