Tårtor och baciller.

186116-114Bild från Finnmarken -99 eller 2000.
Bildtårta är kanske lite barnkalas-varning så det var helt rätt att göra till mig då jag fyllde 2 x moppeålder.

Mitt nästintill perfekta inlägg från i onsdagskväll försvann av någon datateknisk blunder men en kort återblick från det visar att jag tangerade mitt personbästa i Markaskogen två gånger. Lance Armstark testade ju sin form i nån backe (utanför Nice?), vi i Almby IK testar vår form i Markaspåret eller Mattsabacken. Jag startade mitt första varv i lugn fart och körde inte på förrens den sista tredjedeln när jag kom ikapp Team Dieter, Dieter & Rudi och körde mig sedan röd ändå in i mål. 18:54 blev tiden och då fanns en vurpa med tappad flaska inräknat.
Körde sen lite med tre fina tjejer på tjejträningen. Gubbsjukevarning trots att jag då bara var 29 år... ;-)
Efter det var jag lite sugen. På att köra ett varv till alltså och drog även denna gång iväg i lugn, kontrollerad fart och gasade succesivt på mer och mer. 18:38 utan vurpa blev det. Då var formen god.

Annat som var gott var mat & dryck igår. En lagom samling folk dök upp och det måste till elitcyklister för att orka sitta kvar till småtimmarna (ca 22:30)
 Klicka på bilden för påfyllning. Jag vet att det ser ut som det bara var jag och Voight som dricker...

Några barn var här och ca 20 vuxna var här och det innebär bacillrisk och jag vaknade redan tidigt imorse och kände en viss whiskeyreaktion i svalget. Jag hoppades iaf att det var single malten som kändes men icke. Nu på morgonen har även näsat snorat och därför provar även jag nu de där kinesiska örterna som vi hittade på " Må Bättre" mässan. Låter skumt jag vet men de funkade otroligt bra på Tina så det är värt en chansning. Vill ju tävla i helgen...
Tävla blir det även till vintern då jag fick en start i vasaloppet 2009. Snygga cykelglasögon,  en paintballkväll och sist men inte minst EN KAFFEKVARN! En bra en.
Måste bara berätta om en sak som hände igår. Det startade redan 06:45 och höll på till ca kl. 13. Folk ringde till mig (ca 35 samtal, 8 röstmedelanden, ca 10 sms) för att köpa en husvagn för bra pris då jag tydligen skulle till Island för att jobba??!! Jäkla polare hade ju lagt in en annons på blocket med mitt nummer. En del skarattade bara men en del blev mycket besvikna. Det blev mer pratade i telefon än jobb där ett tag. Jobbade förresten med nedanstående...
Plattläggning i den lilla hålan Sköllersta.

Ska nu serva mtb:n och sen är Tina så hemlighetsfull så jag tror det händer nått idag med..
Hej så länge. Länge leve örterna.

 

Kommentarer
Postat av: Patrik

Heja på med örterna, de verkade ju bra, och grattis än en gång!

Fick du nu ingen ny karriär som försäljare av stulna husvagnar, så tror jag att striptease är vägen till framgång.. :-)

/Patrik

Postat av: ola

Skippade att nämna det där då pengarna nu kommer att rasa in så vill jag ju inte ha skattekontorets ögon på mig :-)
Jag kommer att vara trött på många tävlingar framöver då det blir mkt "övertid" från och med nu...

2008-05-09 @ 10:26:51
URL: http://cykelola.blogg.se
Postat av: Matte

Du får träna mer ny tid i Marka idag 17:22 ;)

2008-05-09 @ 17:50:40
URL: http://mathiasbergkvist.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback