Kidnappad och sjuk

Va fan går inte blogginläggen in för????
Skrev detta igår men det blev aldrig publicerat så nu kommer en uppdaterad version.

Idag (igår) var min cykel en vinnarcykel. Japp den vann Hökensåsracet utanför Tidaholm men i klassen damer junior. Det var inte jag som körde på den heller. Sjuk som jag tyvärr är lånade jag ut den till Sara, klubbens unga talang, då hon är stöpt i samma lilla form som jag så behövdes bara små justeringara på cykeln för den skulle passa henne. Det blev då ett ekipage som väger två kilo mindre än det normala. Jag hoppas inte hon skickar över massa snoriga dagisbarn nu så jag kommer att bli sjuk mer den här säsongen då det verkade som hon gillade att köra kvick carbonhoj istället för aluhäst  med Dart-gaffel och xt-hjul.
Sjuk förresten. Det var nog ingen allergi eller tillfällig svacka som drabbade mig i fredags. Nej bara att acceptera att jag nu efter lång friskhet (semptember -07) slutligen blivit sjuk. Jag prövade att starta i gårdagens(lördagens) Högaliden race men det funkade inte alls bra. Borde aldrig ha gjort det kanske men lätt att vara efterklok. Jag har alltid gillat den där banan men i år tyckte jag att de hade gjort några förkortningar som försämrade banan men vad gjorde det när jag inte fixade mer än 1,5 varv. Hoppas att denna lilla förkylning är borta till 100% nästa helg då säsongens första långlopp är här.

I fredags var det dagen efter gubbdagen så det blev lite städande och socialcykling med Tina. En Tina som var väldigt "hemlig" av sig och avslöjade till slut att jag skulle få mera besök vid kl.14.  Det gjorde det. Jag var dock inte beredd på att det skulle vara en lång, maskerad man med hörselskydd i ena handen och sopsäck i den andra. OK, jag skulle bli kidnappad. En våldsam bilfärd med ögonbindel och lyssnandes på yalla yalla musik och förbundna händer slutade efter ca 20 minuter och då leddes jag (barfota) och fick "....20 seconds..." skriket i örat på mig. Jag stod nog still i ca 2-3 minuter innan jag knuffade av hörselskydden med axeln. Hörde bara fågelkvitter och då förstod jag att jag var ensam någonstans. Drog av mig grejerna och fann en ryggsäck med instruktioner vid min sida. Sen följde vandring, paddling, cykel, mera cykel för att slutligen hamna i Ånnaboda. Närmare bestämt vid utkiksplatsen där Tina väntade med ett leende och öppen famn. Det första hon sa var" sluta gör allting som det vore en multisporttävling" Jag hade tydligen avverkat alla grenarna fortare än hon hade beräknat. Det fanns även några vänner där på plats var av en hade bilat upp från Norrköping bara för att göra oss sällskap med grillning och massor, massor av god mat.
Det blev en lagom sen kväll som kändes som en augustikväll. Se Örebro i kvällsljus och ca 20 grader varmt.
Tina har äntligen snappat upp att jag gillar upplevelser.

Här i huset där vi bor finns det gammal världsmästare i isracing, lag SM-mästare i speedway och ett speedwayproffs som kör i tre olika länder. Jag fick igår reda på att min nya cykel kostar lika mycket som en ny motor till en tävlingsspeedwayhoj. Skönt att få lite perspektiv på grejerna. Tycker dock en mtb borde vara värd mer då den kan svänga åt två håll...

Chip. Hoppas detta inlägg blir offentligt då...
Och ja,,,,tyvärr är jag fortfarande sjuk.  Snor o snörvel.. 


Kommentarer
Postat av: Köttraketen

Krya på sig till helgen gube.

Postat av: tomp

Verkar som du haft finfina dagar för firande! Grattis från Bölänges ynkligaste man. (ja, jag är också förskyld)

2008-05-13 @ 20:59:12
URL: http://www.tomaslofgren.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback