Banan. Ört, frukt eller ställe?

Receptorerna i andra nack-kotan. Ja det är tydligen där felet sitter. Jag har svagare signaler till min vänstra del i kroppen och då är det ju tur att jag aldrig sattsade på att bli löpare för då hade jag väl sprungit i cirklar. Jag var på behandling i Måndags eftermiddag. Kläm o känn, knäck o bräck och avslutligen lite laser. Har ny tid på fredag sen är jag nog på bättre väg med mina dåliga ben. Eller åtminstonde det vänstra.

Banan var det ja. Tycker det är ett roligt ord  med dubbel innebörd så ett urdrag om t.ex. en tävling kan bli väldigt rolig. "-Vad tyckte du om banan? - jo lite väl mycket lera bara.. - jo men det var ju bättre än gamla banan - ska du med och provköra banan?
Jag provkörde iaf en bana igår. SM-banan(svenska mästerskapen i frukt??) i Norberg. Får lite vibbar från fjolårets bana i Jönköping fast snabbare, mindre teknisk och liftgatan delad på tre olika partier. Skönt att få testa den så här lite innan själva mästerskapen så man kan träna in vissa tekniker lite mer. Jag körde tre varv och hade gjärna kört mer om det inte hade vart för 1,5h bilresa hem och att jag egentligen inte fick träna särskilt hårt för knotknackaren.
Idag däremot var det laktat-test på GIH. Det var trötta ben som gav upp väl tidigt men ändå över tröskeln vilket ju var lite av själva grejen ju...
Nu ska jag maila några viktiga mail sen så ska racern få nya sulor. 25 mm däck som jag hoppas ska räcka till gatstenen i Paris-Robaix.
hej hop

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback