Röd druvjuice på en söndag!

Antioxidanter. Smaka på ordet. Låter allvarligt men de sägs vara rätt bra mot (ännu ett svårt ord) fria radikaler som skpas någonstans när man tränar hårt. Någonstans lästa jag att vindruvor innehåller antioxidanter och alla vet ju att det är lättare att inta näring i flytande form istället för att tugga. Så till maten efter dagens mtb-pass  öppnades en Faustino VII. Nu mår man som en kung igen.
Det känns för övrigt bra efter att ha kört lite hårdare nu tre dagar i rad. Konstigt det där med träningslära. För en vecka sen var jag knäckt över hur dåligt allt var. Nu känns det rätt okej igen faktiskt. Kan ju iofs vara de där antioxidanternas fel. Dricker man för många sånna sätter de sig dessutom på balanssinnnet.
Igår körde jag och Matte B backintervaller i sannatoriebacken i garphyttan. Den är rätt bra avvägd för ändamålet men är möjligen lite för kort då den bara tar ca 3 minuter uppför, men den är skönt brant. Trots att jag blev avhängd varje körning så gjorde det inte så mkt. Eller så har min inställning och prestationsångest sänkt kraven på mig själv. Spelar egentligen ingen roll utan huvudsaken är att jag mår bra.
Efter det så blev det inte så mkt gjort. Vi har ju skött grannens katter nu över helgen och passade då på att smyga in och låna en bra film ur deras stora arkiv. Det fick bli en repris av en film som vi såg på bio i höstas. TRANSFORMERS! Grymt bra gjord och det är ju så verklighetstroget med robotar stora som hus ;-) Önskar bara att man hade haft ett bra surroundsystem oxå.

Idag på mtbturen hade vi låtit jungeltrumman sprida budskapet att vi ville ha med oss massa folk. Tycker det är kul vara en lite större grupp och kanske få visa lite nya stigar för dom. Vet ju hur lyrisk man själv kan bli när nån (jonas) visar en ny härlig singeltrack.
 Efter 2,5 h trodde jag att det var fikadax men tydligen hade de flesta bråttom hem så det blev bara jag + 2 till kylde ned kaffetarmen. De övriga 6 st åkte hemåt. Efter fikat drog Matte A oxå hem medans jag och jobbarkompisMats(ja han heter ju så) skulle skarva på lite men med facit i hand skulle jag oxå åkt hem. Körde lite schyssta stigar innan det var dax att avsluta med apelsinstigen inkl. fortsättningen ända ned. Mittendelen är kanske den bästa utförskörningen som Kilsbergen har att erbjuda. Inga kraftiga svängar och inga vassa stenar som kan ställa till det. Just detta sa jag till jobbarkompisMats när vi började trampa utför den. Jag han ca 200 meter innan jag fick ett kraftigt genomslag och luft och STANS-gugga sprutade rakt ut. Snabbt dit med GEAX-tuben men det hände inget som fick hålet att täppas till. :-(
Tur att jobbarkompismats hade med sig både slang & patron så jag slapp ringa efter skjuts.
 Dagens gruppbild.

Imorgon skall jag låna en bra grästrimmer från jobbet och röja lite längs Markaspåret efter jobbet.
hej hopp.

Kommentarer
Postat av: Matte B

Tack för idag finns en bild du kan sno hos mig. Å jag menar inte vatten bilden :)

Postat av: ola

KLART!

Tackar!

2008-06-22 @ 19:07:54
URL: http://cykelola.blogg.se/
Postat av: Patrik

Transformers = Mycket bra film (Om man är gammal nog att haft figurerna)!!



Härligt med en lugn helg, skönt att du är tillbaka! Jag har också börjat toppa formen med antioxidanter, funkar fint! :-)



2008-06-22 @ 21:27:55
URL: http://www.patrikpaulsson.wordpress.com
Postat av: Voigt

Låter som en fin tur. När ska du få din nya hoj då? ;)

2008-06-23 @ 08:29:25
Postat av: Anonym

2008-06-23 @ 20:26:10
URL: http://c
Postat av: Anonym

Åh, den kommer närsomhelst. Dom skördade ju kolfibrerna förra veckan. Sen ska det ju kardas, kammas, flätas, färgas o lackas o sånt tar ju tid. Anytime now....

2008-06-23 @ 20:27:47
Postat av: Voigt

Jaha, det är så det går till! Kan förklara varför mina nya hjul inte dyker upp. Det var bättre förr, då slapp man sånna här problem ;)

2008-06-23 @ 21:45:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback