Ny backe, nytt däck och en bra pump.

Ja idag blev det äntligen ordning på den där dammen jag grävde i mellandagarna. Köpte vattenväxter och en schysst pump till den så nu återstår det att se om den blir så pass fräsh att vi kan ta med Östergren på en utflykt dit så hon får simma av sig lite.

Igår satt jag inomhus och tränade. Inte för det var dåligt väder utan för att det är lättare att kontrollera en del intervaller där. Kroppen tyckte den var seg och dålig och denna gång (kors i taket) lyssnade jag på den och höll igen. Det blev visserligen tunga intervaller men höll mig flera slag under tröskeln.
Åkte sedan hem för att hjälpa till med matlagningen (kors i taket 2) men lyckades smita undan till 98 % ändå. Rutin kallas det.

Idag sms:a jag det gamla gardet om backintervaller i en lång backe som jag återfann i söndags när det var långpass. Det visade sig att den tog ca 10 minuter att köra uppför men eftersom jag har en enkel pulsklocka (utan höjder, temperaturer, distanser, kadens, watteffekt, kräkeffekt, kaffefilter eller beamfunktion) så vet jag inge mer än just tiden. Jo just det, snittade 169 slag/min under den första gången upp.
En som hade 194slag i minuten när han kom upp strax efter mig var en gammal vinnare av H30 i sverigecupen (nån gång på 1900-talets början) nämligen T. Einarsson. Jäkla konditionsfenomen är vad han är.
Fin backe var det iaf och det blev några branta rackare till innan det blev fullt ös hem på banvallen.
På vägen hem från jobbet köpte jag ju ett däck oxå. Nytt skulle jag vilja säga men det är det inte. Men nästan. Att köpa ett begangnat däck låter jäkligt illa när man vill köra så mycket (o ganska fort) på det men det har väl i stort sett bara suttit på en annan cykel innan jag köpte det. Raceking 2,2 är det och jag är imponerad över dagens grepp på de bitvis branta grusvägarna. Får väl se på fredag när jag även fixat stans-gugga i dom om det funkar i skogen oxå. Strax innan jag ska bli sönderbombad på paintball.....

Fick idag höra en lite skräll ifrån cykel-SM i Falun. Fredrik Eriksson vann över de kasnke mer favvotippade "Gotlan" och Gustav L. Han är ju grymt stark och imponerade på mig redan för en vecka sedan då han utmanade Niklas Axelsson om segern på Sollerö-loppet. Dessutom är han ödmjuk och bra att prata med. Min raka motsats alltså.

Nehä, mera mat och eftersom inte Tina är hemma så kanske jag ska klämma ett stort glas O`Boy.....

Kommentarer
Postat av: sambotina

Aha! Din fuling, jag som trodde du hade fullt upp i tisdags. Nu jäklar får du laga mat ikväll!



2008-06-26 @ 11:24:29
Postat av: Mamma Milla

så du pimplar massa oboy, när Tina inte är hemma,,,det va värst =)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback