Coco thai, koko mage.

Igår kväll blev man bjuden på resturang av svärfar. Tina fick välja resturang eftersom det var hon som fyllde år. Vi käkade thai-buffè där man valde de råa råvarorna vid buffèn och gav det sen till kocken som fräste i ordning allt. Jättegott men varför åt jag mig proppmätt och skulle prompt ha två koppar kaffe med tillhörande sötsaker efteråt?? onödigt för imorse när vi tog en senare frukost än normalt så var jag fortfarande mätt. Har nu tränat och klockan är halv 3 på eftermiddagen och jag känner fortfarande ingen hunger.

Blir dubbel aktivitet idag för att förbränna all glutamat som de säkert hade i maten igår. Jag har nyss varit ute och blivit knäckt på mtb-hojen. Själv! jodå en riktig amatörmiss på det första varvet i markaskogen. Går ut för hårt, stumnar och kan knappt hålla styrfart sista halvan på varvet. Tiden blev dock 19:26 så den första biten måste ha gått ganska fort men fan va onödigt för resten av passet blev ju inge bra.
Ut på varv 2 så kommer det massa onödiga missar så jag firar av ett av mina klassiska skrik där ute i skogen. Avbryter varvet och åker bort till en grusbacke nästan borta vid Ekeby-Almby och kör tunga intervaller där och när det snart börjar regna lyckas jag faktiskt vända det till något motiverande och kör extra hårt. Halvnöjd med passet åker jag hem.

Eftersom vi inte är så bundna vid traditioner här i hemmet så kör vi ett annorlunda midsommarfirande i eftermiddag. Vi packar en camelback och tar bilen till Kilsbergen. Trailrunning! Allt låter mycket fränare om man säger det på engelska ju... Vi skall gå, jogga, hoppa, löpa, hasa, åla, krypa eller vad som nu krävs för att ta oss fram lite stigar runt om i skogarna där uppe. Några fina cykelstråk och några som är för steniga för att kunna cykla.
Men när vi kommer hem blir det iaf färskpotatis. Det har vi bestämt.

På söndag kan det bli en "fin stig sväng i Kilsbergen öppen för de flesta"-tur. Gissar på samling vid OP kl 10 eller vad säger ni boys?
haj haj

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback