The art of war -Limited edition-

En elitcyklist blir inte fet. Därför shoppas det bara på rea. Jag själv köpte en cdskiva för 209 kr....

Imorgon är det SM i Norberg. Jag har testad cykel idag och de enda ändringarna som jag pysslat med nu efteråt är putsning och polering. Hade hoppast på att få grensla en snabbare och lättare Focus nu till helgen men icke. Har nu hoppats sedan april och känner mig nu rätt likgiltig för om den kommer överhuvetaget.
Igår så.... ja vad kan jag säga. Inget särskilt hände men på jobbet så kördes den där midjestyrda Willen hem ifrån Nora och den gungiga resan tar 1h 40 minuter ändå från arbetsplatsen till firman.  Drygt men får gott om tid att tänka på det som gör en varm i hjärtat. Samma sak när man står och vattnar den färdiga gräsmattan som övriga jobbarkompisar lägger. Den skall ju vattnas så ordentligt att man rör sig saktare än vår sköldpadda.
Senare på torsdagen kom våra bekanta Patrik & Maria hit på besök påväg hem ifrån Norberg till skåne. Hur de ser ut undrar du??
Patrik till höger är en rätt normal kille som synes. Maria hon....öh....ja, hon är rätt speciell ;-)
Skönt att utnyttja en semesterdag på ett av stans bästa fik Bara Vara. Jag shoppade förutom lite pulver som skall användas imorgon även Sabatons senaste skiva. Första intrycket: Grym!
Klicka på bilden för förstoring. Patrik handlade på rea, Tina var inte heller på den dyra avdelningen. Jag tvingades köpa den dyrare special edition för den "vanliga" cd-skivan var slutsåld. Då följde ju iofs en bok med. Den av Sun Tzu ni vet....
Nu skall det bara laddas inför morgondagen. Då kommer nog Almby IK att knipa en medalj. 

Kommentarer
Postat av: Matias C

Min vän alla inköp är dyra utom dom som är gratis.. Vad sägs om en dvd med med accept, zztop, black sabath med dio.. Jag har mer bra.. Men du kanske tycker att det är för mjuk rock! Å Du okunniga junis.. Låt mg veta om du vill ha.. Satan rules med dessa gamla härliga rock band.. Lycka till på sm min favvo..

2008-07-18 @ 21:14:23
Postat av: Oscar Ekstam

Jag laddar redan =D



Sidan din fick en fin uppfräschning också

Postat av: Peter

http://bancomicsans.com/home.html

2008-07-19 @ 00:03:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback