Freeride-fetto!



Igår var jag liten i storslagen natur!

Tiveden är ett stort naturområde i gränsen mellan Närke och Västergötland. I en liten del av det finns det en nationalpark som jag och Tina vandrade i ca 3,5 h. Det låter jättekonstigt men sanningen är den att vi bara tog oss ca 10-12 km. Det är inte bara kuperat utan oxå väldigt teknisk vandring på sina håll. Kolla på bilden t.ex. Dom stora klippblocken gick man under/emellan och på många andra ställen var det brant både uppför och nedför. Kul, jobbigt och annorlunda. Camelbacken med 2 liter räckte precis till mig under denna vandring.

Påvägen hem därifrån stannade vi till vid Mariebergs köpcentrum. Inte så ofta jag går där men nu var jag lite nyfiken för de håller på att bygga ut/om. Jag borde söka spons på Jack & Jones för jag kan inte gå ut från den butiken tomhänt. Jag hittar alltid en massa snyggt där som jag vill köpa. Igår bergänsade jag mig till en kortärmad skjorta. Hittade även snygga jeans men när prislappen visar 1049:- så backar jag...
Mer shopping blev det på JULA varuhus där det stod en cyklisttjej i kassan vid namn Maria Grönlund. Minns jag rätt om jag hört skvallret att hennes bror jobbar inom samma företag fast i Skara?? Även han är ju cyklist. Undra om JULA har en förkärlek till cyklister??  20 meter trädgårdslang köptes vilket kan kännas onödigt då vi bor i lägenhet men den kom väl till användning då vi senare på kvällen slangade ur akvariet och lät vattnet komma till nytta utan för vår uteplats.

Min nya cykel kom ju i onsdags och då känns det ju lite konstigt att klaga på en gång men jag har fått ringa upp en konkurrent 2 ggr och rådfråga om DT/pace`s nya framgaffel. Alexander Wetterhall är nämligen den enda jag vet som har denna gaffel och han bör ha lite erfarenhet av den då han haft en mkt längre än mig.
 Idag luftades både jag och gaffeln (inkl,cykel) i ca 4 h i Kilsbergen och större delen av tiden hade jag sällskap av en fin blandning cyklister. En av dessa var ute i 5,5h igår, drack 6 flaskor vatten, 3 coca cola och en Heineken??? under passet....Det har inte framgått vilken styrka den hade men jag inte minnas att de gör lättöl. Under dagens pass kom det även fram att denna cyklist sms:at ut detta till flera stycken efter hemkomst. Kan det klassas som fylle-sms:ning? Att skicka sånna där mass-sms till hela adressboken typ..
Ett glapp uppkom nämligen "någonstans" när jag som bäst skarvade på i värmen idag. Ville ej bege mig längre ut i vildmarken när jag satt där i skuggan vid Rusakulan och försökte hitta det glapp som jag så tydligt kände i kättringarna. Tyckte det var bäst att ta grus/asfalten hemåt. Har fått reda på att det kan behövas en inkörningsperiod på gaffeln och att glappet kanske försvinner. Känns ju tryggt på en ny pryl ;-)
Jag kände mig ganska freeride-aktig idag då jag körde med camelbacken för att få med mig tillräckligt med vätska ute i värmen. Fick faktiskt inga gliringar av övriga i gänget men det får man definitivt om man kör med baggy-byxor. Nästa gång får du köra ensam Einarsson! Gammal vinnare av svenska XC-cupen ock kör nu en snygg LOOKmtb men med baggybyxor!!! Nä tack.

Får se hur det blir med uppdateringarna nu i veckan då jag ska jobba i Grythyttan och dessutom ligga kvar där två nätter.

Glöm inte träningstävlingen i Marka på onsdag med första start 18:30. 6,4 km mjölksyra.
Haj haj, ingen delfin.

Kommentarer
Postat av: Patrik Paulsson

Tjena,



såg ut som en härlig tur!



När får vi se bilder på din nya skönhet??



Imorgon ska jag till Köpenhamn på träningsläger, det du!



C Ya


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback