Ekorr`n satt i navet, skulle räkna ekrar.

Igår var jag i 1,5h på sjukhus och hade roligt hela tiden. Fan va oväntat i så trista lokaler egentligen.

Kom därför ut lite sent på träningspasset. Inte förrens 18:20 lämnade jag kvarteret med Tina på rulle. Vi gjorde sällskap till Frösvidal där det var backintervaller som gällde. 3 st körde jag och puttsade min tid från 9:37 till 9:03 från Hällebysjön till Gårdsjölägret. En sträcka som jag fortfarande inte vet längd eller höjd på. Det går naturligtvis att köra ännu fortare men jag vill heller inte passera mjölksyratröskeln för mycket. Helst inte alls. Efter de tre gångerna körde vi en omväg via Ånnaboda för att fylla på flaskorna sen lämnade jag henne bakom mig igen då jag gasade på lite på banvallen hemåt. Det var nog ett bra pass för det satt kvar i benen imorse. När jag svischade ner efter en avslutade intervall så sprang en ekorre över vägen ca 25 meter framför mig och satte sig på andra sidan av grusvägen. När jag hade en fart av ca 30 km/h och ca 3 meter kvar till ekorren fick han för sig att han skulle tillbaka över igen. Jäklar vad nära det var att vi möttes. eller snarare att mina hjul mötte han. Jag har sett bilder på en ekorre som mött ett cykelhjul i full fart och det var inga mysiga bilder. Puh!

I onsdags förresten...Då hjälpte jag Matte B att "fixa" lite med Almby IK:s nya vapen för ännu mer framskjutna placeringar. Det var kul och roligare kommer det att bli. Watt o grejer....

Idag har jag rullat ännu mer på skogsmoppen efter jobbet och letat lite nya stigar, fantiserat om en alternativ GP-bana och bara njutit av det härliga vädret. Suktar nu förutom efter mat även efter morgondagens tävling i västerås. Lite nedtränad men det kommer ju viktigare race.

Sola med förstånd nu ungdomar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback