kaffets betydelse

När jag funderade på dagens rubrik så tänkte jag att man kunde återanvända en gammal och låta den inspirera till dagens blogg. Den jag valde är klockren.
Idag fanns den där för andra gången denna vecka. En svidande känsla i halsen. Inte sjuk, nej nej. Det skulle jag aldrig erkänna för då blir man just det.  Nej mera åt det där hållet att "idag ska jag inte köra hårt eller ens ligga på höga pulser". Så en kort och pulsmässigt väldigt låg distanstur på bara 2 timmar var nog lagom ändå med tanke på faktorerna  hals och tidigare pass i veckan. Solen sken och temperaturen låg runt nollan. Detta härliga väder påverkade nog min kaffenerv för tankarna flög runt kaffe i alla möjliga kombinationer och behållare. Fika i termos, fika i skogskoja, filt i en solig glänta med medhavda tackkort (äggmackor), fika på mysigt fik, med en biskvi eller t.o.m caffe latte. Väl hemma, det blev ingen skarvning efter 2 h, så blev det varken mat eller recoverydryck. Nej på med kaffekvarnen för att sedan använda min favvopryl, moccabryggaren. Slank även ned en liten bit av Tinas Amedei 70% choklad. Det ska va gött o leva.
Efter allt detta så blev det microvärmd hemmapizza. Inte konstigt att man måste ut på tidiga fettbrännar-turer innan frukost med denna kosthållning.
Såg just på tv den fränaste störtloppsbacke någonsin. Det är den längsta och kanske farligaste i hela världscupen. Annorlunda är roligt om man frågar mig. Appropå tv, vart f-n har dom gjort av Family guy?? Det sänds varken på 3an eller 6an numera. Finns inte mer. Jäkla skit för det är nog det enda som jag planerar mitt tv tittande efter. Hoppas tv-cheferna tänker om snarast och lägger in det i tv-tablån igen.
Igår var det dax för första passet med produktionsträning. Att tvinga kroppen (benen) att fixa fram energi utan tillgång på syre. Hade varit kul att ha tillgång till en tillförlitlig wattmätare för att se hur effekten sjönk efter ca 22-23 sekunder. Fick lita på känslan istället men den är ju inte alltid 100%. Det var nog nyttigt iaf då det var jobbigt och intressant hur länge puls och andningen släpar efter efter en kort rush.
Hur spenderar man bäst en tidig lördagkväll? jo man kör 4x4 minuters intervaller och eftersom dessa är för att öka konditionen, syreupptagningsförmågan, och de är inte lika viktiga att köra grenspecifikt då resultatet sker i det centrala systemet. Det blev därför löpning, dels för omväxling, dels för att jag har så kul i löpningen nu. Vet inte vad som har hänt denna vinter? Kul med löpning??
Nu ska jag fortsätta lyssna påwebbradion, bandit 106,3, medans jag slöar, slappar, vilar med lite spel på icakurirens hemsida.
Hepp.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback