Snö, snö, snö och julbord

Så här lite försent spelar det ju ingen roll vad jag skriver. Ni kommer att tro att det bara är efterkloksamhet eller bullshit men ändå.
Det finns saker som jag skulle ha fått med i gårdagens blogg men i tröttheten så försvann det. Tänkte jag skulle ha betygsatt min recension på Volbeat med 4 Focusar av 5 möjliga för det finns saker som kan förbättras tycker jag i deras framträdande och hur fantastiskt skiv-likt dom lät live. Idag kom ju NA:s recension...
 
Några citat ur den "...För att inte tala om ihärdigheten hos Duracellkaninen tilika gitarristen Thomas Bredahl, vars energi står på topp under hela konserten." " Det som skiljer agnarna från vetet är helheten på scenen. Dennästintill fulländade synkningen, den positiva urkraften och den uppenbara spelarglädjen. Det blir så jäkla trivsamt att vara publik då"  och " Lite skavanker ger karaktär"

Jag vet. För jag var där!!!
NA betygsatte den med 4 av 5. 

Jag jobbade visst 15 h  igår, fick sovmorgon så jag kunde börja 09:30 idag och körde "bara" 5,5 h men nu ringde de ikväll igen. Ska börja ploga nu ikväll och kör väl 12-14 h.... Sover en skvätt imorgon på dagen och imorgonkväll...... JULBORD!!!!
hEJ

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback